Miért, a Momentum az nem zsidó? – Hunvald stábtagja “beazonosította” Gulyás Mártont….

Gulyás Márton Hunvald György VII. kerületi volt polgármester, jelenleg a Ferencvárosi Lokálpatrióták jelöltje stábjától érdeklődött, hogy honnan a lé a rengeteg krumplihoz és hagymához, amit kiosztani készülnek – írta a Mérce.

„Menj a zsidókhoz!”

A kampánystáb tagja nem vette jó néven a hívatlan érdeklődést, többször felszólították, hogy hagyja el a helyiséget, eközben hangzottak el a fenti szavak az alábbiak kíséretében:

„Megütöd magad!”, „Senki nem kíváncsi rád!”

A tájékozott kolléga minden pénzt megér!

Miután Gulyást a szó fizikai értelmében eltávolították a helyiségből, az utcáról még megkérdezte a zsidózó urat, hogy mégis mit értett az alatt, hogy menjen a zsidókhoz, az úriember erre a következő választ adta:

„Miért, a Momentum az nem zsidó? Ők a zsidók, az SZDSZ-nek a… onnan váltak le, az unokák, a gyerekek, nem? Ezt tudja a média is mondja!”

Ezután Gulyás telefonon elérte magát Hunvald Györgyöt,

akiből perceken keresztül próbálta kihúzni, hogy mégis miből szerezte azt a sok krumplit, amit a helyi jelölt többek közt úgy próbált hárítani, mint például

 • (Hunvald): A kérdéseket tegye fel ott, ahol fel akarja.
 • (Gulyás): Most teszem fel, milyen pénzből finanszírozzák ezeket a hagymákat és krumplikat, amiket itt most elosztanak?
 • (Hunvald): Ezt nem önnek kell feltenni.
 • (Gulyás): Miért is nem nekem kell feltenni?
 • (Hunvald): Hát akkor tegye fel!

Korábban az is felmerült, hogy a bukott erzsébetvárosi polgármestert az MSZP indítaná újra a pozícióért, és miközben Hunvald maga is ezt állította, a párt cáfolta az értesüléseket, és az ellenzéki összefogás színeiben végül Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció politikusa indul a polgármesteri címért. Ugyanakkor a volt polgármester indulásának hírére egy egyéni képviselői mandátumot amennyiben visszalép, Hunvald ezt azonban nem fogadta el.

Forrás

3 hozzászólás

 • Avatar
  2019.09.22 - 21:40
  Közvetlen hivatkozás

  Gyanítom megegyezett a fütyisszel egy kis kavarásban, ennek fejében békén hagynák, de a fütyisznek azt se szabad elhinni amit kérdez, nem hogy amit mond !

  Válasz
 • Avatar
  2019.09.22 - 23:45
  Közvetlen hivatkozás

  Hunvaldeknak megeri ide-oda csapkodni: az o neve mar elegge exponalodott. Jellemzo, hogy “zsidozik”, Gulyas Martont lezsidozza: mindenki retteg(ett) az SZDSZ-tol mar akkor is, amikor megalakult, mert ott ertelmisegiek gyultek ossze, – az egyszeru agyu hunvald pedig egyszeruen egyenlosegjelet tett az ertelmiseg es zsidosag koze. Ezzel probalja meg megalazni most az osszes ellenfelet, es maris egy hazugsaggal inditana, vagyis hogy az MSZP tamogatasaval indul. Erdemes egyaltalan egy ilyen embert meghallgatni, adni a velemenyere? Szerintem nem.

  Válasz
 • Avatar
  2019.09.24 - 20:49
  Közvetlen hivatkozás

  Hunvald számomra az egyik legnagyobb csalódás. Nem hittem volna, hogy a FideSS lábtörlője lesz.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük