Sorting by

×

Ilyen mázlista csillagjegyeket! 3 kiválasztottnak fantasztikus februárja lesz!

Már csak 10-et kell aludniuk és indul a beígért csoda-hónap! A 2022-es év második hónapja különösen szerencsés fordulatokat tartogat az alábbi 3 csillagjegy szülötteinek, legfőképp a szerelem és a mázli terén!

Ikrek

A Jupiter a Szerelem Házában tartózkodik, és a Vénusz (a szerelem bolygója), valamint a Mars (a szenvedély bolygója) is remek pozícióba kerül 2022 februárjában. Az Univerzum most számtalan pozitív energiát küld számodra, inspirációt, bátorságot kapsz, és új barátokra, szerelemre, romantikus pillanatokra tehetsz szert.

Februárban mindent beleadhatsz, hogy beteljesüljenek az álmaid, és a terveidből konkrétumok szülessenek, leginkább 11-12-13-án lesz erre a legjobb lehetőség. Oszd meg a pároddal a gondolataidat, álmaidat, erre a legjobb alkalom a hónap első 10 napján lesz.

A szingli Ikreknek jó esélyük van arra, hogy párra találjanak idén februárban, amitől a legboldogabb embernek fogják érezni magukat. Február 23-án a Telihold belép a Család és az Otthon Házába, így jelentős javulás várható a családi kapcsolatok terén. Odahaza békét, harmóniát teremtesz, a szakmádban is eljutsz ahhoz a ponthoz, mikor fizetésemelésről tárgyalhatsz a főnököddel. Ha változások is történnek a munkahelyeden, akkor annak csak őrülni fogsz.

…addig is ezen a hétvégén….

Szombaton egy ismerős, akár volt osztálytárs, egy régi barát kereshet meg téged, de talán váratlanul az ajtódon is bekopogtathat hozzád – ám mindenképpen jó hírekkel fog szolgálni, úgyhogy állj a hirtelen feltűnéséhez pozitívan. A nagy örömködésben ne feledkezz meg egyetlen ígéretedről sem, mert ha mégis megteszed ezt, abból kellemetlenséged adódhat. Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó, tehát vedd sorba, kinek és mire mondtál határozott igent mostanság, aztán a cselekvés se maradjon el vasárnap.

Vízöntő

Remek hangulatban kezdődik a február számodra, az életedben szép dolgok történnek, a szakmádban, karrieredben sikerekre számíthatsz. A kreativitásod, a zseniális ötleteid leginkább 6-7-8-án fognak érvényesülni az életedben, de a hónap utolsó napjaiban is jól fogsz teljesíteni ezen a téren. A munkahelyeden minden remek alakul, sikerül meggyőznöd másokat, hogy támogassák a terveidet. A februári hónap kedvez a tanulásnak, utazásnak. Amennyiben konfliktusba keveredtél a pároddal a munkádat illetően, tudd, hogy neked van igazad, ha már semmiképp sem tudtok konszenzusra jutni.

Ha minden rendben van a párkapcsolatoddal, akkor sok szép romantikus perc vár rád, ami a februári Holdfogyatkozásnak is köszönhető.

Lehet, hogy egyes kapcsolataid véget érnek, de ugyanakkor más lehetőségek nyílnak ki előtt, amit teljes mértékben használj ki.

…addig is ezen a hétvégén….

Ugye szombaton messzire kerülöd a munkát? Helyes! A pihenés legalább annyira fontos, mint a kötelezettségek, ezért elsődleges célod egy kiegyensúlyozott hétvége legyen, mely elvezet egy vidám hétfői nap felé. Most is kizárólag rajtad múlik, képes vagy-e letenni a lantot pénteken, vagy benne maradsz a mókuskerékben. Ezen hétvége pozitív hatásainak eredményeképpen biztosan elindulsz egy olyan úton, amelynek a vége egy boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott magánélet lehet, amikor a szakmai kérdések és nyűgök kizárólag munkaidőben kerülnek szóba. Pihenj!

<<< Ajánlhatunk még pár horoszkópot? >>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Ilyen mázlista csillagjegyeket! 3 kiválasztottnak fantasztikus februárja lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.