Itt a hosszú-hétvégi 4 nap horoszkópja: az Ikrek aktívan, a Kosok békésen, a Bakok "nagybeszélgetősen" töltik. És Te? - A horoszkóp tesz egy javaslatot! - Városi Kurír

Sorting by

×

Itt a hosszú-hétvégi 4 nap horoszkópja: az Ikrek aktívan, a Kosok békésen, a Bakok “nagybeszélgetősen” töltik. És Te? – A horoszkóp tesz egy javaslatot!

Nyilas

Intenzív volt az elmúlt két hét, ráadásul pontos célokkal kezdted ezt az évet, pihenni pedig nem volt időd. Épp ezért megérdemelsz egy kis kikapcsolódást ezen a hosszú-hétvégén – a munkát, sőt még az otthoni teendőket is told félre. Az lenne a legjobb, ha aktív és passzív kikapcsolódási ötletek egyaránt beleférnének ebbe a 96 órába, így nem fogsz hiányt szenvedni. Invitáld meg a családodat vagy barátaidat valahová, töltsétek együtt a hétvégét, jót fog tenni mindenkinek egy olyan hely, ahol együtt vagytok, a csend és a béke pedig körülölel benneteket.

Hirdetés

…. szombatra ez ajánlott….
Ma kedves Nyilas, nagy tettekre lehet hivatott, s ennek megfelelően, érdemes a hadak útjára lépnie. Tervezzen, szervezzen és kivitelezzen, mert amit ma elvet, abból még sokat arathat a jövőben! Bízzon önmagában, s akkor bármi sikerülhet!

Bak

Kitartásodnak és határozottságodnak köszönhetően bármilyen fennakadás vagy gond adódjék a hosszú-hétvégén, azt nemcsak gyorsan, hanem praktikusan és diplomatikusan megoldod – ez különösen igaz a családodat érintő esetleges konfliktusokra. Bármi, ami régóta nyomja a lelkedet, azt most kimondhatod, így pedig pozitív eredményre jutsz. Munkád és fáradozásod gyümölcse a nyugalom és béke meglapozása és fenntartása. Emellett örömhír lehet, hogy két személy – akiket szeretsz – képes lesz leülni egy asztalhoz. Vasárnapi terved is lehet hasonlóan nagy cél, hozz létre valami fontosat: például egy takarítás és szelektálás jót tesz.

…. szombatra ez ajánlott….

Ma rendkívül próbára tehetik bizonyos körülmények idegrendszerét, azonban, még az is előfordulhat, hogy a nehézségek ellenére, jobban jön ki a dolgokból a végén, mint ahogy beléjük került! Akár így van, akár nem, kisebb-nagyobb elismerésekre most mindenképpen számíthat!

Vízöntő

Ugye szombaton messzire kerülöd a munkát? Helyes! A pihenés legalább annyira fontos, mint a kötelezettségek, ezért elsődleges célod egy kiegyensúlyozott hosszú-hétvége legyen, mely elvezet egy vidám szerdai nap felé. Most is kizárólag rajtad múlik, képes vagy-e letenni a lantot pénteken, vagy benne maradsz a mókuskerékben. Ezen hosszú-hétvége pozitív hatásainak eredményeképpen biztosan elindulsz egy olyan úton, amelynek a vége egy boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott magánélet lehet, amikor a szakmai kérdések és nyűgök kizárólag munkaidőben kerülnek szóba. Pihenj!

…. szombatra ez ajánlott….

Ma nagyon fontos, hogy bízzon önmagában, kedves Vízöntő és az ön körül tüsténkedőkben is, ugyanis, ma csakis olyanok vehetik jobbára körül, akiket csakis a jó szándék vezérel, így ezúttal felesleges lehet az óvatosság és a gyanakvás. Lazítson egy kicsit!

Halak

Túl sok mozgalmasságot és izgalmat ez a hosszú-hétvége nem tartogat, inkább a békebeli nyugalom ölel körbe, ám mégis élvezni fogod a nagy semmittevést, a csend élményét. Végre elérkezett az idő ahhoz, hogy egy kicsit magad légy, így meghallod a gondolataidat. A közeljövőre vonatkozó terveidet szedd össze, szortírozz, majd állíts fel fontossági sorrendet. Vedd elő a szép emlékeket is, nosztalgiázz, időzz velük kedvedre. Jót tesz majd lelkednek az emlékezés, és ha ennek eredményeképpen valakit megkeresel és találkoztok, az igazi élmény lesz.

…. szombatra ez ajánlott….

A mai napon, amiból biztosan sokra lesz majd szüksége, az a türelem, kedves Halak, amit azonban, ha sikerül hoznia, akkor igencsak eredményes napot zárhat majd, ami amúgy vidáman és önfeledten telhet. Talán nem is baj, ha most lazít egy kicsit a tempón, s türelmesebben, nyugodtabban áll a dolgaihoz, a világhoz. Legyen szép napja, kedves Halak!

Forrás

 

Itt a hosszú-hétvégi 4 nap horoszkópja: az Ikrek aktívan, a Kosok békésen, a Bakok "nagybeszélgetősen" töltik. És Te? - A horoszkóp tesz egy javaslatot!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.