Judith Sargentini: A magyar kormány fizetni kezdett a rólam szóló twitter üzenetek és kommentek népszerűsítéséért 0 120

sargentini

Ne tévedjen senki! Az a Fidesz-szimpatizáns sem, aki a cím olvastán büszke mosollyal konstatálta, hogy “újra győzött a magyar finesz”. A számlát, amit a regnáló az Ön kontójára csinált, Sargentini féle külföldi kampánnyal keményen behajtják mindannyiunkon. Nem beszélve a mérhetetlen blamáról….


Judith Sargentini a magyarországról szóló jelentés elfogadása után

a magyar kommentelők célkeresztjébe került – írja a Euronews. A holland politikus szerint a magyar kormány állhat a támadások mögött.

„Odáig mentek, hogy újsághirdetéseket és tévéreklámokat adtak fel. Nemrég pedig a magyar kormány fizetni kezdett a rólam szóló twitter üzenetek és kommentek népszerűsítéséért, különösen a holland és a belga oldalakon”

– mondta a portálnak Sargentini. A képviselő azt mondta, nem válaszol ezekre az üzenetekre.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár hétfőn Brüsszelben azt mondta, Sargentini, ahogy bárki más, biztonságban lenne Magyarországon.

A holland politikus biztos abban, hogy a magyar kormány vigyázna rá, ha Magyarországra utazna, de az ellene indult kampány miatt probléma lenne az, hogy hogyan találkozna ottani ellenzékiekkel.


„A magyar kormány gyűlöletkampánya így is biztonsági problémát jelent számomra”

A holland képviselővel készült interjú egyébként azelőtt készült, hogy kiderült, nem engedtek be egy magyar tévéstábot Sargentini amszterdami előadására.

(Euronews)

Judith Sargentini: a magyarok nem Orbán diktatúrájában akarnak élni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

lapzsemle

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A Brexit utáni magyar uniós szakítás rémforgatókönyvéről, a Huxitról kérdezte a Klubrádió külpolitikai …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Szombaton egy nappal Nagy Imre újratemetésének évfordulója előtt a Magyar Nemzet közreadta minden …

figyelem

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Viszonylag csendesen, szinte lábujjhegyen érkezett meg kora délután Komlóra a beígért rossz idő, …

Rab

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Apuka puskát vett Amerikában, mire a futballsztárságot és a hittérítést kipróbált gyermek arra …

Pin It on Pinterest