Judith Sargentini: A magyar kormány fizetni kezdett a rólam szóló twitter üzenetek és kommentek népszerűsítéséért

Ne tévedjen senki! Az a Fidesz-szimpatizáns sem, aki a cím olvastán büszke mosollyal konstatálta, hogy “újra győzött a magyar finesz”. A számlát, amit a regnáló az Ön kontójára csinált, Sargentini féle külföldi kampánnyal keményen behajtják mindannyiunkon. Nem beszélve a mérhetetlen blamáról….

Judith Sargentini a magyarországról szóló jelentés elfogadása után

a magyar kommentelők célkeresztjébe került – írja a Euronews. A holland politikus szerint a magyar kormány állhat a támadások mögött.

„Odáig mentek, hogy újsághirdetéseket és tévéreklámokat adtak fel. Nemrég pedig a magyar kormány fizetni kezdett a rólam szóló twitter üzenetek és kommentek népszerűsítéséért, különösen a holland és a belga oldalakon”

– mondta a portálnak Sargentini. A képviselő azt mondta, nem válaszol ezekre az üzenetekre.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár hétfőn Brüsszelben azt mondta, Sargentini, ahogy bárki más, biztonságban lenne Magyarországon.

A holland politikus biztos abban, hogy a magyar kormány vigyázna rá, ha Magyarországra utazna, de az ellene indult kampány miatt probléma lenne az, hogy hogyan találkozna ottani ellenzékiekkel.

„A magyar kormány gyűlöletkampánya így is biztonsági problémát jelent számomra”

A holland képviselővel készült interjú egyébként azelőtt készült, hogy kiderült, nem engedtek be egy magyar tévéstábot Sargentini amszterdami előadására.

(Euronews)

Judith Sargentini: a magyarok nem Orbán diktatúrájában akarnak élni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük