BulvárKiemelt hírek

Kálomistáék 7 millió + áfáért spacíroltak az Országházban – Ja és büntetőfeljelent is egyet, ha már….., vagyis fontolgat(Ja!)

Kálomista Gábor "liberálfasizmusban" érzi magát és azon mereng, hogy Gyurcsány földönfutóvá teszi-e - Írta, rendezi és játsza Ő maga, helyszín: 2022, Magyarország

Az Elk*rtuk stábja 7 millió 10 ezer forint plusz áfát fizetett azért, hogy az Országházban vehesse fel az ott játszódó ördögi konspiráció jeleneteit – tudta meg a HVG. Apropó, Kálomista annyira felbőszült, hogy feljelentést fontolgat – vagyis semmit nem tesz, csak gondol rá és már ez is hírértékkel bír!

A Parlament, mint filmstúdió….

A portál kérdésére az Országgyűlés Sajtóirodája azt írta, több film jeleneteit is rögzítették már a Parlamentben, jelenleg is szerződéskötési státuszban van két film forgatása (a Blokád című, Antall Józsefről szóló, valamint egy Tisza Istvánt bemutató film). A sajtóiroda azt írta, hogy ezeken kívül az elmúlt egy éven 12 turisztikai jellegű országházi forgatásra adtak engedélyt, de a Kossuth téren is rendszeresen forgattak a stábok.

Új fejlemény – még egy kis ingyenreklám?

Kálomista Gábor, az Elk.rtuk producere, a Thália Színház főigazgatója azt mondta az Origo-nak, hogy a Gyurcsány-film szabotálása miatt büntetőfeljelentést fognak tenni. Hozzáfűzte:

dacára a történteknek, a hétvégén több mint 41 ezren tudtak az Elk.rtukra jegyet váltani, hogy megnézzék azt.

Hozzátette:

Én nem gondolom, hogy ez Kovács Gábor egyéni akciója volt, azt gondolom, hogy a Gyurcsány-kommandó újabb támadása volt a film ellen.

Kovács Gábor -ha valakinek nem ugrana be, hogy kiről van szó- a a Fehér tenyér, a Bár és az Üvegtigris trilógia producere Facebook bejegyzésében közölte, ha valaki nem értette volna…

“Végtelen szomorú, hogy ilyen politikai propaganda film meg tudott születni itthon és talált megavalósitót. Szomorú, hogy nem zárt össze a szakma és nem szólalt fel, szomorú, hogy émelygéssel néztük/nézzük, (miközben minőségi filmek szinte nulla kampányhoz jutnak) az egész országban teleszórt plakátokat stb.

A mozisok is megijedtek a hangos és valótlan állitásokon és befogadták.

Soha nem minősitettem a filmet (nem is láttam) és pláne nem a témával van a bajon. A létrejötte mikéntjével.

De ha már a mozik befogadták és hirdették a hatalmas érdeklődést, foglalásokat javasoltam….a szokásos humorommal , de messze nem azzal a szándékkal, hogy ne vegyék át!! Sőt most a vásárlást is (úgy hallom nem is lehet foglalni), sőt magam is megnézem, hogy tudjak érdemben a tovább kötözködni, ….. akkor leszek bajban ha tetszik a film.

Egy dolgot sajnálok! A téma érzékenységét nem mértem fel kellő empátiával, itt a humornak nem lett volna helye, elnézést kérek! Senkit nem akartam megbántani, a szakmámat védtem!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Kálomistáék 7 millió + áfáért spacíroltak az Országházban - Ja és büntetőfeljelent is egyet, ha már....., vagyis fontolgat(Ja!)

About Author

Szólj hozzá!