Varga Zoltán: már a Mária rádió is a Kedves Vezető „hogy hülyüljünk el teljesen” életvezetési tanácsait nyomja? - Városi Kurír

Sorting by

×

Varga Zoltán: már a Mária rádió is a Kedves Vezető „hogy hülyüljünk el teljesen” életvezetési tanácsait nyomja?

Ó, anyám mit vétettem? Nem elég a milliárdjainkból működtetett többtucat, hányinger propagandaadó, már a Mária rádió (ez szép) is a Kedves Vezető „hogy hülyüljünk el teljesen” életvezetési tanácsait nyomja? Vasárnap is? De, tényleg! Mindenki megőrült a várban, vagy ennyire ütős anyagra bukkantak, és ezt szívja boldog-boldogtalan kormányéknál?

Hirdetés

Hahó! Valaki!

Mondja már el a titkot milyen matek eredménye lett az, hogy a Kedves Vezetőnek kell szólni, mint valami repedt kakukkos időmérő, minden órában? Annyit hoz a konyhára? Tömegek könyörögnek sírva, hogy csak a Kedves Vezető, az kell nekik, ha lehet végtelenítve? Vagy mi a pipacs van itt? Nem lehetne, legalább egyszer ebben a szájbatekert helyzetben, miután reggel meghallgatjuk, aktuálisan hányan haltak meg az elégtelen, béna, hazug járványkezelés miatt, kézen-közön MIATTATOK, hogy nyugodtan megegyük a vasárnapi tyúkhúslevesünket? Ráadásul ezzel a dumával? „Kapott egy figyelmeztetést”? Kitől? Istentől?
Pfűű!

Azt nem mondta, ha, már így összejöttetek, hogy NE LOPJ??

Már, megbocsáss, de normális vagy?

“KAPTUNK EGY FIGYELMEZTETÉST, AMI ARRÓL SZÓLT, HOGY JÓ-JÓ, PERSZE, FONTOS DOLOG, HOGY JÓL ÉLJETEK, DE NE FELEDKEZZETEK MEG ARRÓL, HOGY HOGY KELL SZÉPEN ÉLNI. ÉS A JÓ ÉLET NEM HOZ MAGÁVAL AUTOMATIKUSAN SZÉP ÉLETET. ÉS SZERINTEM ITT KELL KERESGÉLNÜNK AZ ÉRTELMÉT ANNAK, AMIT MOST ÁTÉLÜNK.”

Orvos? Látott mostanában? A jólét nem tesz boldoggá? Téényleg? Ezt te mondod? A haverjaidnak szóltál már erről? A kedves családnak? Ráhelkének, Istvánkának? A nemzeti perselynek, a szerelmetes mangalicaszerelő nagys’úrnak?

Ők veszik az adást, vagy ott nem fogható a Mária Rádió?

„Hogy kell szépen élni”?

Nem kell állás, autó? Ember! Miről beszélsz? Hol élsz? Magyarok melósok százezrei veszítik el a munkájukat, milliók vándorolnak – mint vándorolnak? Menekülnek! – az általad milliószor elátkozott nyugatra, vállalkozások tömegei húzzák le a rolót, mennek tönkre, végérvényesen! Erre te ezzel kábítassz? A jólét nem tesz boldoggá?
Nem kell állás, autó? Te csak tudod! Hát a se…szóval hozzátok nőtt a nyomorult repülőtök! Többet jártok a Maldív-szigetekre, mint más a sarki közértbe! Dubai? Mond neked ez valamit? Adria? Jachtozás? Az ezer évre titkosított „kormányzati” repülőutak a világ összes bulihelyére? Milliárdos vakcina-biznisz? Helikopteres hazareppenések nehogy kihűljön a vacsi? Csengeri örökösnő? Szájer? Borkai? Kurvák? Kokain? Közpénz?

Így kell „szépen élni” Így? Na, neee!

orbán a mária rádióban

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.