Kiemelt kockázatú, de aki bevállalja, ernyőt ne, de személyit vigyen magával!

Az időjósok szerint bőrig ázhatnak, akik a kiemelt kockázat ellenére úgy döntenek, hogy élőben akarják végig ülni a “mérföldkövet”, vagyis a selejtező mérkőzést.

Kapucni maradhat….

Kiemelt kockázatú az esti magyar-szlovák Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés, ezért fokozott rendőri jelenlét lesz a Groupama Aréna közelében, a nézők esernyőt ne vigyenek magukkal, viszont a személyazonosító igazolványukat ne felejtsék otthon

– mondta Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője az MTI-nek.

Hozzátette: esernyőket nem lehet bevinni a stadionba, mert egyrészt balesetveszélyes, leginkább viszont azért, mert a lelátóról a szurkolók csak korlátozottan látnák a pályát.

“Ezért arra kérünk mindenkit, aki kilátogat a mérkőzésre, hogy az esős időjárással szemben máshogy, lehetőség szerint kapucnis kabáttal védekezzen”

 

A névre szóló jegyek mellé mindenki hozza magával a személyazonosító igazolványát, mert a belépésnél szigorúan ellenőrzik. A stadion kapuit 18.45 órakor, két órával a kezdés előtt nyitják ki.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a III. kapu működik,

de időszakonként előfordulhat, hogy rövidebb időre a megközelítést korlátozzák. A kiléptetésnél a magyar szurkolók csak a II-es kapun tudják elhagyni a stadiont.

“Miután a környéken szűkösek a parkolási lehetőségek, ezért arra kérjük még a szurkolókat, hogy lehetőség szerint tömegközlekedési eszközökkel közelítsék meg a Groupama Arénát”

A szóvivő hangsúlyozta:

a magyar szektorokba kizárólag magyar zászlók helyezhetők ki, a vendégszektorba pedig értelemszerűen csak szlovák zászlókat lehet majd bevinni, amelyeken csak a településnevet lehet feltüntetni, semmi mást.

Dzsudzsák szügye újra tele reménnyel….

Jó meccsre számítok. Feltüzelt és motivált magyar csapatot ígérhetek, és persze azt, hogy mindent megteszünk a győzelemért. Remélem, mindenki egészséges lesz, és a lehető legerősebb összeállításunkban futhatunk ki a kezdéshez. Természetesen a három pont megszerzésére törekszünk, de hogy végül lesz-e ajándék Marco Rossinak…

Ez csak hétfő késő este, úgy háromnegyed tizenegy tájban derül ki.

Biztosíthatok mindenkit arról, hogy a csapattal minden rendben van. Elmondtam már egyszer, de szívesen elismétlem: nagyon motiváltak vagyunk, győzelemre éhesen lépünk pályára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük