Kocsis Máté új mesterségben próbálta ki magát – ez sem ment túl fényesen!

A középszer maradjon a kaptafánál, ha már talált olyan állást, amiér busás jövedelmet adunk neki! Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja frakcióvezetője egy nap arra ébredhetett, hogy szerinte van humora és ezt kamatoztatni volt indíttatása. Mit tehet egy közszolga ilyen esetben? Posztol egyet-kettőt és várja a kommentelől, de legfőképp előljárói dícséretét. Az utóbbiról semmi hír, míg az előbbi…..

Tegye fel a kezét, akit nevetésre ingerel!

Az eddig véresszájú megmondóemberként elhíresült pártkatona megérezvén a nyár szelét, könnyedebb stílusra váltott. Még nem jött rá, hogy a humor nem egyszerű műfaj, és, ha országunkban az állam és az egyház nem is vált ketté, a politikusnak mondott figura látótávolságban sincs a vérbeli humoristától.

Első próbálkozás

“Szófogadó budapestiként ma csíkosokkal találkoztam, legeltek. (Nem egy gondozatlan gaztengerben.) Vannak már rovarhotelek, méhlegelők, és gyökérwellness is. (Ez utóbbi valami cafeteria-juttatás lehet a városvezetés számára 🤔) Ám születhetnek új ötletek is egy haladó fővárosban, minden más már úgyis rendben van: tehát galambszauna, patkánymasszázs, hangyajacuzzi, csótány Spa vagy ingyen Bloody Mary a szúnyogbárban. Várjuk az ötleteket, részvételiség!”

A kommentelők odái voltak, meg vissza

“Imádom a mézet, imádom a levendulát!!!! És imádom a Kocsis Mátét!!!!”

“Imádom a humorát, a variációk száma végtelen.”

“Méghogy a humor baloldali műfaj”

“Nem tudtam milyen jelet nyomjak, a vicceset, vagy a szomorút! A szomorú mellett döntöttem, mert szomorú, hogy tehetetlenek vagyunk ezzel a gazember csőcselékkel szemben! A mi kisvárosunk gyütt-mönt, katyvasz ellenzék által szponzorált,, ócska senkiházi polgármestere is ugyanilyen szarjankó,mint Kamuka-geri! Ellepi a árosunkat a gaz, bocsánat, “méhlegelő”, tele van a város szeméttel, bocsánat ” modern-zöldügyi-kiállítás”! Döbbenet! Tessenek már hozni egy törvény, hogy ezeket az alkalmatlan, tolvaj, semmirekellő nyomorultakat le lehessen váltani! Meddig tűrjük még el a semmittevésüket és a vagyonunk elherdálását?”

“Csak a hülyéket lehet azzal etetni a Fővárosban,hogy a felperzselt gaz az méhlegelő….ezek a szavazóik.”

Második próbálkozás

“Kecskemét, fiatalok, a hétszázát! 👺 De vajon ki dől még be a piros tornacipős baloldali vezérnek? Akik unják a gyurcsányozást, kérjék meg, hogy távozzon a közéletből végre és akkor hopp, eltűnik.”

A lelkesedés kissé alábbhagyott, de azért ez is bejött a népének

“Tisztelt Kocsis Máté! A Fidesz 2010-es választási ígéretei között volt, hogy eltűntetik. Hogy, hogy ezt nem tudták még megtenni?”

“Csak a haza áruló buta tanulatlan komcsi férgek!!!”

“Hogy kerül a cipő az asztalra? A nagy büdös tornacipője mellett még kávézik, és fotóztatja magát és úgy csinál, mintha nem tudna róla. Nem őszinte ez a kép. Igaz, Máté sem volt soha az!”

“Kapnak a balosok a vidéki turnéjukon hideget-meleget! A vidéki várak védjék meg az országot! Budapest már elesett!!!”

Kapcsolódó

 

kocsis

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük