Juszt László: Fiúk! Miért nem állapodtok meg abban, hogy ki, mit hazudik? - Városi Kurír

Sorting by

×

Juszt László: Fiúk! Miért nem állapodtok meg abban, hogy ki, mit hazudik?

Akinek van olyanismerőse, rokona, barátja, aki kórházba került a pandémia ideje alatt, az pontosan tudja, -bármit mondanak a mikrofonközelbe kerülő politikusok- hogy az ott éjt nappallá téve dolgozó orvosok, ápolók, nővérek és a személyzet összes tagja gondosságának, emberségének köszönheti, hogy élve esett át ezen a borzalmas “kalandon”.

Hirdetés

Nem miattuk, hanem ellenükre….

Sem Kásler Miklós, -civil szakmáját tekintve orvos- sem Pintér Sándor belügyminiszter, sem Müller Cecília -aki szintés letette a hippokratészi esküt- de még csak nem is Orbán Viktor miniszterelnök voltak azok, akik állták a sarat, Ők csupán a kamerák kereszttüzében villogtak és hozták meg ad hoc döntéseiket, mikor mi felelt meg az éppen aktuális kormányukáznak. Juszt László közösségi oldalán mindezt így fogalmazta meg:

“Németh Rezsi Szilárd:

“Katonák nélkül nem ment volna a koronavírus-járvány elleni védekezés. A katonák segédkeztek a kórházak irányításában, az idősotthonok fertőtlenítésében, a kritikus infrastruktúrákat kezelő vállalatok irányításában.”

Kásler Miklós:

“Meg se rendültünk, Lombardia összeomlott, más nagy nyugati rendszerek kollabáltak. Magyarországon ez nem fordult elő, és nagyon úgy néz ki, hogy nem is fog.”

Fiúk! Miért nem állapodtok meg abban, hogy ki, mit hazudik?

Ha olyan kiválóan teljesített az egészségügy, akkor miért is “kérte barátilag” most Kasler Pintér Sándort az egészségügy átvilágítására? Mi, akik életben maradtunk és maradandó következmények nélkül úsztuk meg ezt a járványt – nem úgy mint az ágy- és ellátás nélkül maradottak, az elhalasztott műtétesek – csak és kizárólag azoknak az orvosoknak, ápolóknak köszönhetünk mindent, akik a kormány és a miniszterük rendeletei ellenére tettek meg mindent értünk.

Köszönet NEKIK!”

Ez lenne a politika? Erre olyan büszke a kormányzó erő?

A fővárosi fideszes ellenzéki képviselők nem támogatták az antitestszűrések beszerzését a tulajdonosi bizottság ülésén. Viszont az érdeklődést látva a kapacitásbővítés mellett döntött a főváros, amely 18 ezer darab szűrésre való lehetőséget adott a kerületi önkormányzatoknak.

A fideszes kerületekben nem kértek a Főváros által biztosított antitest szűrésből. Ezek az V., XVI., XVII, XXI. és XXIII. kerületek fideszes polgármesterei.

Ha semmi más bűne nem lenne

ennek az eszement ideológia mentes, gyűlöletre alapozott kormányzati politizálásnak, ez éppen elég lenne ahhoz, hogy végleg a süllyesztőbe kerüljenek. Orbán típust, ember típust teremtett. Olyat, amelyik a gyűlöletből meríti az erőt, amelyik akkor élvezi az életet, ha ellenséget lát. Tisztelni senkit nem tud, csak a felsőséget, az előjáróit. Ez a típus – rosszabb időkben – megvolt már korábban is, hiszen mi az, ami nálunk ki ne termelődne?

Ez a típus a viceházmester, a “kisnyilas” továbbélő változata.

Eddig is az emberek egészségével életével játszottak politika címszó alatt, de az hogy mostmár azt sem engedik, hogy megtudd, hatott-e az oltás, amit beléd erőltettek, vagy továbbra is veszélyeztetett vagy – ez magyarázhatatlan és elfogadhatatlan.”

 

juszt

 

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2021.07.03 - 10:02
  Közvetlen hivatkozás

  Ahogy kedvenc szomszédasszonyom mondaná:-“Ezzel a kormánnyal kitörölhetjük… Nem jók ezek semmire se”. És egyre inkább igaza van. Van itt pénz mindenre, nyócvannyócadik puccos stadionra, a külhoniaknak százmilliárdok, vadászati kiállításra 70 milliárd, a You tube-os Gyurcsányozásra százmilliók, de lehetne sorolni oldalakon keresztül az ablakon kidobott pénzeket. Egyvalamit már nagyon régi kihagynak, az egészségügyi szakdolgozók tisztességes béremelését. Pedig orbán jobban járna, ha időben megtenné, ameddig még van kinek adni. Ha tényleg jön a negyedik hullám, már nem lesz aki ellássa a betegeket. Orbán egyre inkább úgy viselkedik, mint egy elszabadult hajóágyú, nagyon-nagyon zavaros(zavarodott) dolgokat tesz, aminek mi isszuk meg a levét. Most az egészségügyi dolgozók megtartása lenne a cél, hogy legalább akkora legyen a bérük, ami súrolja alulról az EU-s bérek alsó határát legalább. Mekkora kupleráj ez a kormány?! Az eü-miniszter Mátyás csontjaival legózik, az egészségügyet a belügyminiszter felügyeli, és ha megnézzük a kormány tagjait, hát nincs köztük egy se, amelyik értene bármihez is. Ezeknek jövőre a süllyesztőben a helyük.Sok év kell hozzá, hogy a fidesz garázdálkodását, rombolását kiheverje az ország.

  Válasz
 • 2021.07.04 - 07:08
  Közvetlen hivatkozás

  Ahogy a felcím, banánköztársaság, banántörpével, banánkoktéllal. Oszt’ jónapot!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.