Páva Zsolt hiába nyalt be, Kósa helyretette

Az emlékezetes Kósa – autózúzásnak következménye lett. No nem az, hogy a tárca-nélküli lemondott és színt vallott, hanem az, hogy kirúgták a biztonság őrét. Mert nálunk így megy ez!

“Felsőbb utasításra mentettek fel az állásomból”

Molnár József, a pécsi városháza korábbi biztonsági őre, akit azután bocsátottak el, hogy múlt héten az újságírók elől menekülő miniszter autója nekiütközött a városháza kapujának. Az esetről a Blikk számolt be először szerdán reggel.

Kósa, a NER brókere autóját zúzva menekül

Azt, hogy „felsőbb utasításra” küldik el, szóban mondta neki az egyik felettese. Arra a kérdésre, hogy ez mit jelent, a cég vezetését, a pécsi városvezetést érthették-e ezalatt, vagy esetleg Kósa Lajosék „szólhattak le”, nem tudni a választ.

Szervilizmus magas iskolája még Kósának is ciki

Kósával nyílt levelet írattak a csontig benyaló Páva Zsolt polgármesternek:

“Nyílt levél Páva Zsoltnak

Tisztelt Polgármester Úr!

Sajtóhírekből értesültem arról, hogy a pécsi városházánál szolgálatot teljesítő idős munkatársat elbocsátották állásából, azzal az indoklással, hogy éppen akkor hagyta el szolgálati helyét, amikor én megérkeztem.

Az ott kialakult incidensért nem tartom őt felelősnek, ezért arra kérem Polgármester urat, hogy gyakoroljon méltányosságot, és ha egyetért a javaslatommal, intézkedjen, hogy az idős úr továbbra is elláthassa feladatát.

Kósa Lajos
Megyei Jogú Városok Fejlesztéséért Felelős Tárca Nélküli Miniszter
Kiadó: Miniszterelnökség”

Varga Zoltán: Hiába próbálják életre nyalni, reménytelen! KÓSA MEGBUKOTT!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük