Kósa futtatója egy ismeretlen német hölgy? 0 633

Kósa Lajosra újabban rossz hatással van a kamera - ha meglátja, menekül

Kósa Lajos szerint szélhámosság az ellene felhozott vád, miszerint 4.35 milliárd euróért vásárolt államkötvényt. Ez a kamu hír az ellenzék próbálkozása a lejáratására. A bizonyítékok nem érdeklik.

Szélhámosság

A Magyar Nemzet kedden hozott nyilvánosságra egy közjegyzői okiratot, amelyben az áll, 2013-ban egy megbízó (akinek a nevét a lap a dokumentumról kitakarta) 4,35 milliárd eurót bíz Kósa Lajosra, aki akkor a Fidesz ügyvezető alelnöke és Debrecen polgármestere volt.


A tárca nélküli miniszter nem tudja, miért rá esett a hölgy választása, biztosan a megnyerő személyisége okán, ami van neki. Ez az eset bagatell, bárkivel megeshet, hogy milliárdnyi forintot adnak neki.

Kósa Lajos szerdán, immár a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli minisztereként tartott sajtótájékoztatót Dunaújvárosban, ahol a helyi ügyeket érintő beszámolója után a hvg.hu-nak és az ATV-nek is nyilatkozott.

Magyarázat

A miniszter a szerződésről azt állítja, sokszor megkeresték őt különböző emberek azzal, hogy befektetnének, ő ilyenkor mindig az állampapírt ajánlotta befektetésként. Úgy emlékszik, hogy ebben a bizonyos ügyben

egy barátja ajánlott neki egy német nőt, azzal, hogy nagyobb összeget örökölt, és befektetné.

Kósa Lajos azt állítja, hogy sosem vásárolt állampapírt, arról tudnánk, ugyanis jelezte volna a vagyonnyilatkozatában. A Magyar Nemzet cikkéről pedig azt mondta, nem olvasta, de szerinte szélhámosság a történet. Soha, semmilyen bankszámlát nem kezeltem – mondta.

A hvg.hu megkereste Tóth Ádám közjegyzői irodáját, amelynél Kósával a szerződést kötötték, ők titoktartásra hivatkozva nem árultak el semmit.


(forrás: Magyar Nemzet)

1300 milliárd (!) forintot bízott valaki Kósa Lajosra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 2 =

Most Popular Topics

Editor Picks

Megosztás