Kósz Zoltán állítja “egy ujjal sem nyúltunk a kislányhoz”, akit lánya a “gyengeelméjű” jelzővel írt le

Kósz Zoltán, a zaklatással megvádolt vízilabdázók egyike túl az első sokkon szívesen adott interjút a blikk.hu-nak, hogy az ő szemszögéből is nyilvánosságot kaphasson az ügy.

A másik olvasat

A feljelentés szerint egy jelenleg 13 éves lány állítja: két évvel ezelőtt a két sportoló hosszú hónapokon keresztül szexuális kapcsolatot létesített vele. A sportolót még nem hallgatta ki a rendőrség.

Körülbelül öt éves korától ismerem, hiszen a családjából más is lejárt hozzánk az uszodába, így hosszú ideje kapcsolatban vagyok velük. Az édesanya és az édesapa eljött a csapattal amikor például egyszer edzőtáborba mentünk, jó, szinte barátainak mondható viszony alakult ki közöttünk. Aztán amikor a lány olyan hét éves körül volt, szóltak, hogy ő is jönne vízilabdázni, mi pedig örömmel fogadtuk.

Elmondása szerint sem ő, sem vádolttársa nem edzették a kislányt,

Kósz leginkább az egyesület szervezésével, irányításával foglalatoskodik, de természetesen ismeri a gyereket.

Picinek egy tündéri, mosolygós nagyon aranyos gyerek volt. Az uszodában sem volt vele semmi gond, amíg családi problémák nem jelentkeztek nála. Aztán kiderült, hogy volt egy botlása, amiből rendőrségi ügy is lett. Mi azonban ekkor sem küldtük el a egyesületből, pont Zsolt volt az, aki úgy vélekedett, hogy kell adni neki még egy esélyt, nem engedhetjük el a kezét egyetlen botlás miatt.

A pszichológiai kezelés alatt álló kislány édesanyja

még februárban azzal kereste meg Petőváry Zsoltot – a másik megvádoltat – hogy

lefényképezett egy papírt, amelyen a kislány arról írt, hogy Zsolt miket tett vele. Azt MMS-ben elküldte Zsoltnak, majd találkoztak egymással. Engem ebben az írásban még nem említett. (…)  Nem sokkal később egy újabb MMS érkezett. Ebben már én is benne voltam, mint erőszaktevő.

Ekkor ügyvédhez fordultak és próbálták rávenni a szülöt, hogy menjenek el egy független szakértőhöz a problémával

Semmire nem volt azonban hajlandó az anyuka. Beszéltünk a család egyik barátjával is, aki súlyos következményeket helyezett kilátásba, mi azonban nem értettük miről beszél, hiszen nem követtünk el semmit.

Derült égből….

…. az újságból tudtuk meg, hogy szexuális erőszak gyanúja miatt nyomozás indult. Mi állunk minden vizsgálat elébe, ha kell a proligráftól kezdve a szembesítésig mindent vállalunk.

(forrás: blikk.hu)

Kapcsolódó

Újabb fideszes botrány: nem támogatták a szexuális zaklatással szembeni fellépést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük