Sorting by

×

Napi ciki: Kövér László kabinetfőnőke habogása, mikor megtudta, hogy bukta van….

Az Országgyűlés elnökének kabinetfőnöke, Veress László családja használ egy II. kerületi ingatlant, amit egy elvben határon túli magyarokat támogató alapítvány vásárolt meg. Az alapítvány egy Kövér Lászlóval baráti viszonyt ápoló tajvani milliárdos közbenjárásával jutott hozzá több mint 300 millió forinthoz, a külföldről támogatott szervezetek listájára mégsem került fel. A pénzből a villalakáson túl egy Audi A6-osra is futotta, amit a kuratórium elnöke használ, a sógornője pedig 1,8 millió forint adományt kapott, bár nem is határon túli – derítette ki a 24.hu.

Nem voltak restek használni az információt!

a 24.hu kiderítette, a II. kerületi villában található lakást Veress László családja használja. Veress Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének a kabinetfőnöke, az alapítvány kuratóriumi elnöke, Visontai Kálmán pedig Veress munkatársa az Országházban.

Az erdélyi gyökerekkel rendelkező, külhoni munkájáért kitüntetett Veressnek hivatalosan ugyan semmi köze a 2019-ben vásárolt ingatlanhoz, amikor fölkerestük azt, mégis az anyósa nyitott ajtót. Az asszony elmondta, hogy Romániából érkeztek, és a lakásban szálltak meg, ám annak valódi tulajdonosáról semmit sem tudott. Azt viszont elmondta, hogy valószínűleg a veje, Veress László és családja költözik majd be a lakásba.

Mit tehet ilyenkor a szakmáját komolyan vevő újságíró? Megkereste az érintettet!

A portál újságírója elsőként Veress Lászlót kérdezte. A beszélgetés leiratát szó szerint közölték:.

 • Ha jól tudom, van egy Visontai Kálmán nevű munkatársa, aki egy alapítványt vezet. Tud esetleg erről?
 • Nem. Nem tudok erről. Visontai Kálmán nevű munkatársamat ismerem, de nem ismerem, hogy milyen közéleti tevékenységet végez.
 • A Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítványt vezeti, erről hallott?
 • Tudom, hogy támogatják a külhoni magyarokat. De nem vagyunk annyira közeli munkakapcsolatban. De mi közöm van nekem ehhez?
 • A II. kerületben van egy ingatlan, amit megvásárolt ez az alapítvány 240 millió forintért, ezt információink szerint az ön családja sajátjaként használja. Arra volnék kíváncsi, hogy hogyan és miért?
 • Ezt nagyon rosszul tudja, semmilyen ilyen információ nem helytálló. Nem tudom, honnan veszi ezeket, de beszéljen Visontai Kálmánnal.
 • Amikor becsöngettem ebbe a lakásba, akkor az ön anyósa nyitott ajtót.
 • Hát… Ő az, az én anyósom.
 • Értem, de most mondta, hogy nem helytállók az információim, miközben az anyósa nyitott ott ajtót.
 • Várjon, egy pillanat. (…) Ezek beteg emberek, hagyja ki őket az üzelmeiből!

Ezután Veress László bontotta a vonalat.

Anyósa mellett a körülmények is ellentmondanak Veress állításainak

A villa lakói közül többen azt mondták lapnak, hogy Veress családtagjai jönnek-mennek a lakásban, mással nem is találkoztak ott.

Ezt tapasztalta az újságíró is, amikor ott járt:

Veress László felesége is az ingatlanhoz érkezett. Az asszony a két gyerekével lépett be a kapun, a kódot ismerve. Ő és a gyerekei is otthonosan mozogtak a villa kertjében, ami közel is van nekik, hiszen – mint azt Veress anyósa elmondta – a Veress család most a szomszéd házban lakik.

A további részletekért kattintson a 24.hu-ra.

 

Napi ciki: Kövér László kabinetfőnőke habogása, mikor megtudta, hogy bukta van....

átver

3 hozzászólás

 • 2021.11.03 - 08:39
  Közvetlen hivatkozás

  Megoldás: Le az Orbán-kormánnyal! Ezeket az aljas gazembereket mielőbb el kell zavarni! POKOLRA VELÜK! Az Alaptörvény egy rakás sz@r! Visszaköveteljük ideiglenesen az ALKOTMÁNYUNKAT! – Hölgyeim és Uraim! Nem tanácskozni, szájakat jártatni, mert ez semmit, de semmit nem ér. El kell tüntetni az un. “Alkotmánybíróságot,” ezt az illegitim kormányt. A FideSS grémiumot azonnal le kell tartóztatni, és keményen felelősségre kell vonni! ÉRVÉNYTELENÍTENI MINDEN OLYAN SZERZŐDÉST, amit a kormány és csatlósai 2011. április 25 után kötött!

  VISSZA KELL SZEREZNI MAGYARORSZÁG VAGYONÁT, és HELYRE KELL ÁLLÍTANI AZ ALKOTMÁNYOS RENDET, HOGY EGYENJOGÚ TAGJA MARADJUNK EURÓPÁNAK!

  Válasz
 • 2021.11.03 - 15:10
  Közvetlen hivatkozás

  Az Alapítványi pénz bevételi nyilvántartása, könyvelése? Bevallása..NAV-felé, Nemzetbiztonsági ellenőrzés 300 Millió miből, miért, honnan származik . A Veress Család csak úgy kap 300 milliót? Mivel ellentételezi? ..AUDI, Az anyósnak is juttatott 1,8 Millió…Kövér barátja…ezt még felsorolni is sok…amikor a bukta elindul…

  Válasz
 • 2021.11.05 - 17:29
  Közvetlen hivatkozás

  NORMÁLIS országban az ilyen bűncselekményért az ilyen kövér-félének, és az érintett munkatársainak illene lemondani, mert ez lopás. De sajnos ez már régóta nem egy normális ország. A kormány, és tagjainak a morálját elfújta a szél, illetve nem is volt nekik

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.