Mintha a Fidesz és közpénzből fenntartott óriási terrormédia-birodalma meg volna  a cím igazságáról győződve: ezért a hihetetlenül durva, primitív és átlátszó hazugságok özöne.

„Nem volt meg a kétharmad!” – harsogják

Az egész médiabirodalom a Fidesszel van tele: ők nyöszörögnek, handabandáznak, kiabálnak és ordítanak mindenhol. Csalásról, érvénytelenségről megy az ócska duma; arról, hogy „Magyarországnak” senki sem szabhat föltételeket, hogy nem engedünk a zsarolásnak stb. „Nem volt meg a kétharmad!” – harsogják, bár a szabályokkal tisztában voltak. És itthon úgy jutottak kétharmados parlamenti többséghez, hogy nem kapták meg a szavazatok felét sem; „működésük” közben pedig köpnek arra, mi kétharmados, mi nem.

De ez sem elég: ez a média nem riad vissza az egészen nyílt és nevetséges hazudozástól sem – követve persze a fideszes csibészeket. „Egyre többen támogatják Magyarországot” – szól a hír, és innen már csak egy lépés annak bejelentése, hogy a Fidesz Brüssz  Strasbourgban hatalmas győzelmet aratott… És már le is akarják váltani az ilyen meg olyan bizottságokat, magát a parlamentet is…

Nos, itt az újabb „győzelem”

A Magyar Idők meg a többiek a „Mi Hazánk Mozgalom” EU-ellenességét dicséri.  Nigel Farage és hasonló gyanús vagy éppen egyértelműen szélsőjobbos figurák támogatják Orbánt, és erről szól az egész terrormédia úgy, mintha a Fidesz többségi támogatást kapott volna. Meg Sorosról…

Magyarországon talán még sosem volt annyira egyirányúsított és hatékony a kormánymédia, mint manapság. A Rákosi-korszak jut eszünkbe – persze, tudjuk a nagyon is lényeges különbséget: létezik még független média. Csak éppen a lakosság töredékéhez jut el – az emberek többsége utolsó gazemberek, „hazaárulók” „tájékoztatásaiból” „tudja”, mi történik itthon és a világban.

És amin a hatalombitorlók joggal élvezkednek: az EU és a mi pénzünkből hülyítenek és vadítanak bennünket.

Nem tudom, meddig mehet ez így – hiszen már régen…

A Sargentini-jelentés elfogadása után azt mondtam, most lenne jó valami tüntetés, tüntetések sorozata. Meg persze jó volna normális demokratikus ellenzék is, amely új hangot képes megütni.

És mit tesz isten: lesz tüntetés. Több is, mint amennyi kellene…

Én először az MSZP és Karácsony fölhívását olvastam. Nem ilyesmire vágytam, de gondoltam, talán csatlakoznak a többiek is. Aztán olvastam a DK fölhívását.

Nem tudom, nem is érdekel, kié az „elsőbbség”. Ez az egész úgy szörnyű, ahogy van.

Az EP-ben pártokon átívelő kétharmados többséggel küldték el Orbánt és bandáját oda, ahová való. Itthon meg a létezés határán mozgó pártocskák külön akarnak tüntetni…

Sargentini és akik mellé álltak, megtették, amit tehettek. A jelentés és elfogadása  tiszta vizet öntött a pofánkba.

De nem érdemeltük meg. Úgy tűnik, a Fidesznek van (egyelőre?) igaza: kreténség ellen nincs orvosság.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét