Kedd este – mint arról beszámoltunk – történelmi pillanat helyszíne volt az ATV Csatt műsora. A kormány egyik legkedvesebb hajtója, Huth Gergely botjával rávert a bokorra, ami a Lázár nevű rókát rejtette. Így lett a vadászó rókából űzött vad.
[mnky_ads id=”10551″]

Huth Gergely nagy pillanata

A műsorban vita folyt arról a dicstelen OLAF jelentésről, amely főszereplője Orbán Viktor veje, Tiborcz István. Huth Gergely kocsmáros,- Revolution ’56 – a Pesti Srácok nevű kormányközeli faliújság főszerkesztője, egyszer csak felhagyott a simicskázással és így szólt: Lázár azért mondta, hogy együtt találták ki Tiborczcal a város közvilágítás-megújítási projektet, mert,most tessék figyelni:

- Hirdetés -

“meg akarta fricskázni Orbán Viktort”.

Itt kérem valaki hülye

Vagy Huth, vagy Lázár, vagy mind a ketten hülyék, de az is lehet, hogy egyikük sem. A fideszes agytröszt ugyanis  rájöhetett, hogy itt most nem lehet bevetni nemhogy Sorost, de még Simicskát sem. Ezek után úgy döntöttek, beáldozzák Lázárt, aki egyébként is sokaknak csípi a szemét. A megoldás mellett szólt az is, hogy a főminiszter szinte egyedüli a párt felső köreiben, aki erkölcsileg ugyanolyan gyengén komponált, mint a többiek, ám annál okosabb és így akár veszélyes is lehet, tehát két legyet egy csapásra.
[mnky_ads id=”10552″]
Ezután alighanem elhatározták, hogy régi jó stratégiájuk szerint a szélek felől egy nem túl központi, de azért közel sem marginális felületről indítanak, így eshetett a választás az ATV Csatt című műsorára. Ettől kezdve ment minden, mint a karikacsapás, Huth, a főhajtó megkapta az ukázt:

“Tudod Gergő, csak úgy mellékesen, ahogy szoktuk, hagyd, hogy ráharapjanak!”

És így is lett, ráharaptunk és azóta is toljuk a szcenáriót, ezzel előkészítve Lázár visszatértét, mert ne feledjük, ahogy bukik a rezsim – bármikor is legyen az – János, a meghurcolt mártír azonnal előkerül majd és mutogatja sebeit, itt-ott bele is nyúl, had lássák, vérzik az még.

És az istenadta jól elfeledi neki mindazt, amit egészen a mai napig elkövetett ellene, tehát jegyezzük meg a dátumot: 2018. február 14. Ma indul Lázár hamis mártíromsága.

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét