Lázár rárontott Orbánra? – Huth Gergely és Megadja Gábor bornírt elméletei

Kedden  este fáradtan kapcsolgattam a csatornák közt mikor belebotlottam a kormány által támogatott ATV CSATT című műsorába. Olaf minden mennyiségben, de a végére maradt a csattanó!

Érvek szemben az ostobasággal

A vendégek: két ügyvéd, Magyar György és Kende Péter valamint két fideszes propagandista, Huth Gergely ( PS) és Megadja Gábor ( 888.hu ).

Fordítva ülnek az Elios-bilin

Épp az Elios-botrányról vitáztak. Érvek szemben az ostobasággal.

Huth azzal próbálta hitelteleníteni az Olaf-jelentést, hogy az pusztán újságcikkekre, méghozzá kizárólag a ballib sajtóéra hivatkozik. Valamint nincs bizonyítva a lopás ténye, na meg van közvilágítás.

Bokros Lajos: Az OLAF-nyíl célba talált

Magyar György érthetően elmagyarázta, hogy ez bizony nem így van, mert Huth láthatóan nem ismeri az Olaf technikáját. A bizottság emberei idejönnek, begyűjtik a hiteles információkat, majd elkészítik a jelentésüket. Magyar szerint:

Minden ország játszik az EU-s pénzekkel s az EU becsukja a fél szemét, de 50-80%-nál már felháborodik s lép.

Süket fülek

A propagandistákat nem a tények érdekelték, egy pillanatra sem estek ki a szerepükből, tudták, hogy a feladatuk a kormány és főleg Orbán védelme.

Megadja Gábor azzal jött elő, hogy Brüsszel politikai szereplő, tehát nyilván céljuk levadászni Orbán Viktort. Ezért derülhetett ki éppen  most a választási kampány közepén az Elios-ügy.

OLAF: szervezett csalási mechanizmust építettek ki Orbán vejének volt cégénél

A 888.hu firkászát az a tény egy pillanatra sem nem zavarta, hogy a vizsgálati anyagot már tavaly ősszel megkapta a kormány csak eldugták a nyilvánosság elől.

 

Kende Péter ügyvéd fejét fogva, döbbent tekintettel kérdezte a 888. hu tollnokát.

Maga tényleg komolyan gondolja, hogy Brüsszel bármelyik ország  miniszterelnökét meg akarta volna buktatni? Volt erre példa?

Megadja Gábor erre a legnagyobb nyugalommal azt felelte:

“persze, az első békemenetet ezért szervezték.

  • Békemenetet?
  • Igen, külföldről akarták megdönteni a kormányt
  • S a békemenet megvédte?!
  • Háát ööö nagy támogatása volt…”

Ha Lázár igazat mondott volna, akkor rég nyilvánosságra hozta volna az OLAF-jelentést

Itt érkeztünk el a műsor talán legérdekesebb részéhez. Huth felvetésétől szinte megfagyott a levegő, amikor Tiborcz lámpaprojektjére visszatérve foghegyről megjegyezte, hogy Lázár meg akarta fricskázni a főnökét,Orbán Viktort  amikor megemlítette, hogy a nemzet vejét ő indította el hódító útjára.

Mi van? Viharfelhők a Fidesz felett? Vagy csak Huth fejében? Nincs kétség, napokon belül kiderül a frankó, meglátjuk, ki bírja jobban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük