Sorting by

×

Legyenek Gyurcsány-napok a benzinkutakon, amikor egy liter benzinért 257 forintot, egy liter gázolajért pedig csak 252 forintot kell fizetni!

Már-már megszokhattuk, hogy szinte nem telik el nap anélkül, hogy az Orbán-kormányt ne kapnánk rajta valamilyen hazugságon. Ez alól ma sem tehetünk kivételt. Most éppen az derült ki, hogy a múlt héten rekordmagasra emelkedett benzin ára kapcsán mentegetőzik és hazudozik a jelenlegi kabinet – mondta Barkóczi Balázs DK-politikus.

A csütörtöki Kormányinfón hangzott el, hogy

az Orbán-kormány az elmúlt 10 évben nem emelte a jövedéki adó mértékét.

Azóta tudjuk, hogy ez tényszerűen nincs így!

Mind a dízel, mind a benzin esetében többször is történt adóemelés, még ha a Orbánék erről szeretnének is megfeledkezni!

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy az Orbán-kormány ahelyett, hogy szembe nézne a saját tetteivel, a rekordmagas üzemanyagárakat döntően befolyásoló, csődöt mondó árfolyampolitikájával és elismerné a magyar emberek millióit sújtó adóemelését, ehelyett ócska hazugságokkal próbálkozik és közönnyel szemléli, hogy

múlt péntek óta a 95-ös benzin már 506, a gázolaj pedig 517 forintba kerül literenként.

Mára már teljesen világos, hogy a magyar emberek problémái hidegen hagyják az Orbán-kormányt, viszont a Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc személye láthatóan érdekli a kormányt és a propagandagépezetét. Ezért a DK azt javasolja, hogy

tartsanak Gyurcsány-napokat a benzinkutaknál, amikor is a 2009-es árakon, egy liter benzinért 257 forintot, egy liter gázolajért pedig csak 252 forintot kell fizetni.

Meggyőződésünk, hogy a tisztességes magyar emberek visszasírják a Gyurcsány-kormány alatti üzemanyagárakat, amikor a mai ár közel feléért lehetett egy liter benzinhez és gázolajhoz hozzájutni. – zárult Barkóczi sajtótájékoztatója.

Kapcsolódó

 

Legyenek Gyurcsány-napok a benzinkutakon!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.