Covid-koma, hallottad, hogy Budapesten november 13-14-én nyista fertőzés! – Újabb giga-buli a fővárosban!

Aki azt gondolta, hogy miután kormány-jóváhagyással, sőt, szervezésében lezajlott a pápalátogatás, a vadászati cucc, a Békemenet és a nagy október 23-i összeröffenés, végre megálljt parancsol a népveszélyeztetésnek és leállítja a “sok ember egymás nyakán” őrületet, az ismét tévedett. Rálőcsölték az oltás-kötelezettség sokaknak ellenszenves ukázát a cégvezetőkre, néhány helyen maszkviselést írtak elő és mint akik jól végezték dolgukat, hátra dőlve olvasgatják a Covid-megbetegedés- és halálozás statisztikáit.

A Grammyre jelölt OneRepublic lesz az MTV World Stage Magyarország kiemelt fellépője

– számolt be a Blikk a soron következő fertőzésveszélyről.

Covid-híradó: Hősök tere – Papp László Aréna

A zenekar november 13-án, szombaton zárja az MTV Music Week zenei programsorozatot a Hősök terén. A koncertre a 2021-es MTV EMA show előtt kerül sor, amelyet november 14-én, vasárnap, közép-európai idő szerint 21:00 órakor világszerte élőben közvetítenek a Papp László Budapest Sportarénából.

A Grammy-díjra jelölt OneRepublic zenekart Ryan Tedder frontember és énekes-dalszerző, Zach Filkins és Drew Brown gitárosok, Brian Willett billentyűs, Brent Kutzle basszusgitáros és csellista, valamint Eddie Fisher dobos alkotják. A OneRepublic legújabb albuma, a Human 2021. augusztus 27- én jelent meg olyan dalokkal, melyek együttesen több mint 2,5 milliárd globális streamelést értek el. 2022-ben a OneRepublic európai turnéra indul, amely április 19-én a németországi Düsseldorfban kezdődik, majd Európa, az Egyesült Királyság és Oroszország nagyvárosaiban folytatódik.

A 2021-es MTV EMA november 14-én lesz látható világszerte, annak ünnepléseként, hogy „A zene mindenkié”

Az MTV EMA minden évben az egyik legnagyobb zenei díjátadó show, amely a legmenőbb zenészeket ünnepli a világ minden tájáról és egyedülálló multiplatform élményt nyújt a rajongóknak az MTV globális hálózatán keresztül csaknem 180 országban.

A 2021-es World Stage Magyarországra már elérhetőek a jegyek.

Kapcsolódó

 

Covid-koma, hallottad, hogy Budapesten november 13-14-én nyista fertőzés! - Újabb giga-buli a fővárosban!

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük