Sorting by

×

Csúcsrajár a járvány – a kormány pedig nem tesz semmit

Miközben a járvány csúcsara jár (friss adatok lejjebb) Magyarország kormánya semmitmondó terelő nyilatkozatokkal igyekszik reagálni, de ez, mint azt az adatok is mutatják, a fertőzést nem hatja meg.

Friss adatok

Az elmúlt három napban 17 834 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 909 998 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 214 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 31 398 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 810 014 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 68 586 főre emelkedett. 3980 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 434-en vannak lélegeztetőgépen.

Mire várnak még?

A kormány nagy kegyesen oltási akcióhetet hirdet, de nem ám tegnaptól, dehogy is!

A járvány negyedik hullámának megfékezése és az átoltottság növelése érdekében a kormány 2021. november 22-28.között oltási akcióhetet indít. A kórházak országszerte megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül is várják azon a héten a még oltatlanokat, és akár a második, harmadik oltást felvenni kívánókat is. A dolgozóiknak oltást előíró vállalatok a megyei oltási munkacsoportoktól is kérhetnek vakcinát, az üzemorvosok rendelkezésére bocsájtják az igényelt mennyiségű oltóanyagot.

-írja a koronaviros.gov.hu

Miközben szinte az egész világon a kisebb, nagyobb szigorítások mellett döntenek nálunk a kormány egy tessék-lássék döntéssel elrendelte a maszk-kötelzettséget a közösségi közlekedésben és csak ott, ezzel is jelezve, hogy vagy nem tudja mi lenne a feladata, vagy ne érdekli az egész.

Hány embernek kell még meghalnia miattuk?

Előzmény

Orbánt nem érdeklik a covid-adatok, büszke “atyuskaként” pózol új profilképén – Egy a kommentek közül: “a negyedik hullám likeolja ezt!”

Covid-koma, hallottad, hogy Budapesten november 13-14-én nyista fertőzés! – Újabb giga-buli a fővárosban!

 

Csúcsrajár a járvány - a kormány pedig nem tesz semmit

 

átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

3 hozzászólás

 • 2021.11.08 - 13:12
  Közvetlen hivatkozás

  Ez a kormány abszolút impotens, szinte minden téren. Azon felül, hogy hogyan, mikor, és miből lehet még még még pénzt kifacsarni, és lenyúlni, más nemigen érdekli őket. A 12 év alatt váltunk Európa szegényházává, az utolsó előtti országgá. Erre telt orbán tehetségéből,hogy le kormányozta az országot a béka segge alatti gödörbe, mialatt a strómanjaival, oligarcháival lerabolták, lepusztították az országot. Megszerezték értékes ingatlanokat, és minden egyebet, amire csak szemet vetettek. Ha jövőre nyer is az ellenzék, hosszú hosszú évekbe fog telni, mire valamelyest rendbehozzák az országot.
  Mi már nem érjük ezt meg, de a gyerekeink, unokáink talán már élvezhetik. De ehhez el kell zavarnunk ezt a maffia-bandát. A járvány is csak addig érdekelte őket, ameddig a lélegeztetőgépeken, és a semmit nem érő kínai vakcinákon gennyes részt keresték magukat

  Válasz
 • Visszajelzés: Orbán Viktor már megint lebukott! N3m igaz, hogy nincs eszköze az oltások beadatására sarkalni az emberket - Városi Kurír

 • Visszajelzés: Temetetlen holtak - Ausztria a laborunk, Olaszország a jövőnk? - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.