Lévai visszautasít, sajnál és főleg nem ő volt……

Lévai Katalin pártja, a a Lendülettel Magyarországért volt az, amelyik arról híresült el, hogy Zuglóban a támogatói nagyrészt megegyeztek a Fidesz által benyújtott íveken szereplőkkel, így a választási bizottság nem engedte rajthoz állni a nagyreményű kezdeményezést. Az nem tiszta, hogy ez esetben a Fidesz jelöltje miért indulhatott?

Lévai hőbörög

A Lendülettel Magyarországért alternatív baloldali pártként jött létre, önerőből, minden külső támogatás nélkül működik. Országos listát nem állított, így állami támogatásban nem részesül. Legfőbb politikai célja a kormányváltás és a teljes szociális rendszerváltás kiharcolása a társadalmi igazságosság érdekében – írják magukról közleményükben.

Szerintük a pártot az elmúlt hetekben sok támadás érte annak ellenére, hogy ajánlóíveik érdemi vizsgálata és elbírálása még el sem kezdődött. Az ajánlóívek gyűjtése során jelöltjeik a törvényben foglaltak szerint jártak el.

Most meg 341 egyező ajánlás a Fidesz és a Lévai-párt papírjain!

Lévai Katalin saját maga kérte a zuglói Választási Bizottságnál ajánlóívei vizsgálatát, amikor olyan információk birtokába jutott, hogy azokkal manipulációk történhettek. Ennek részleteit maguk is vizsgálják, a szükséges intézkedéseket megteszik. Lévai Katalin külön is visszautasítja a személyében őt ért vádakat, amelyekhez személy szerint semmi köze nincs.

A párt a kialakult helyzetben a jelöltjeire bízza annak eldöntését, hogy ők maguk kívánják-e folytatni egyéni kampányukat.

Sajnáljuk, hogy az általunk képviselteknek, a nyugdíjasoknak, a nőknek, a sérülékeny társadalmi csoportoknak az újonnan választott Parlamentben ezután sem lesz önálló képviselete

– zárul a Lendülettel Magyarországért közleménye.

Juszt szerint Lévai Katalin volt szoci miniszter politikai prosti

A rendőrség lefoglalta a Fidesz és Lévai Katalin ajánlásait

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük