BanánköztársaságKiemelt hírek

Luxus Péter tesz a közfelháborodásra, a “miniszteri ülep” a 200 km-re lévő Pozsonyba is repülővel méltóztatott utazni – Hadházy kitálal

Szijjártó nem űrhajós, de évente leröpüli a Föld-Hold távot

A külügyminiszter ismét luxus repülőgéppel tette meg a 200 kilométeres utat Pozsonyig. Ez önmagában is hihetetlen, mert Pozsony ugye közelebb van Budapesthez, mint mondjuk Szombathely vagy Békéscsaba – kezdte bejegyzését Hadházy Ákos, aki több újdonságot is felfedezett Szijjártó Péter repkedése házatáján.

A “hú, de fontos ember ciki-érzete”

Ami viszont újdonság, hogy Luxus Péter kezdi érezni, mennyire ciki, hogy a Mercedes nem elég neki ilyen rövid utakra. Ezért a “honvédségi” jetet előre küldték egy nappal korábban Pozsonyba, ő maga pedig egy olyan sugárhajtású magángépen repült, amelynek a tulajdonosa korábban három milliárd támogatást kapott a kormánytól (a gépet a járvány alatt, röviddel azelőtt vásárolták, mielőtt Szijjártó a tulajdonossal közösen a 3 milliárd támogatást bejelentette volna)

A Bem térről autóval akkor is el lehet jutni két óra alatt Pozsony központjába, ha minden kresz előírást betartunk,

egy kék villogós autó pedig bő másfél óra alatt ott lehetett volna.

A HA-JEF lajstromjelő Cessna C650 Citation VI típusú gép ugyan 25 perc alatt ott volt, de a reptérre ki is kell menni és Pozsonyban is be kell onnan jutni.

Így a miniszteri ülep csak maximum fél-egy óra bőrülésben ücsörgést spórolt meg a repüléssel.

Azt is tudni kell, hogy a Szijjártó Pozsonyból már nem a magángéppel, hanem a “honvédségi” luxus jettel repült tovább New Yorkba

A “honvédségi” gép előző nap Csehországba repült (az útvonala alapján kiképző repülésre), majd nem jött haza, hanem Pozsonyban landolva ott éjszakázott és várta be a külügyért.

Ennek csak egyetlen oka lehet: Luxus Péter kezdi magát szégyelleni, hogy lassan vécére is repülővel megy.

Illetve szégyelleni, nem szégyelli, csak annak nem örül, hogy a sajtó is ír erről, ezért volt ez a kis trükközés. Korábban is a sajtó is beszámolt az előző, jettel abszolvált pozsonyi útról.

Péter tehát lépett. Nem az autóba ült át a rövid úton, hanem egy másik repülőbe

A választása nem volt szerencsés akkor sem, ha a a Wellis Zrt leszámlázta a légitaxizást. Ugyanis a repülőt néhány hónppal azelőtt lajstromozták, mielőtt a külügyminiszter bejelentette a 3 milliáros támogatást a cégnek. Gondolom, a jacuzzi gyár tulajdonosa nagy dilemmában volt, hogy repcsit vegyen, vagy gyárat indítson. Szerencsére jött Péter és segített, hogy mindkettő megvalósuljon.

Így az a helyzet, hogy most kivételesen éppen indokolt is lehetett volna a repülő, hiszen miért ne menjen Pozsonyba azzal, ha onnan Amerikába indul tovább.

De a nagy igyekezetben, hogy nehogy a sajtó cikkezen róla, még kínosabb lett az ügy.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Luxus Péter tesz a közfelháborodásra, a "miniszteri ülep" a 200 km-re lévő Pozsonyba is repülővel méltóztatott utazni - Hadházy kitálal

Comments (2)

  1. A NÉP PÉNZÉN EZ A MOCSKOS BANDA, MÁR SEMMIT NEM SZÉGYELNEK, ÉS TESZNEK MAGASRA A VÉLEMÉNYEKRE, ELÉG VOLT EZEKBŐL A PIÓCÁKBÓL, MENJETEK VÁLASZTANI SÜRGŐSEN +++

  2. Ezek az igazi senkik ..a Nép szemében…undorító ez az egész ..közben meg felvesznek 5,3 Milliárd dollár hitelt…azaz. 1 BILLIÓ 500 MILLIÁRD FORINTOT..amit majd a Magyarországon élő adófizetők és az eu-dolgozók fizetnek meg.” ..A VERÉBBŐL SOSEM LESZ SAS ! ” Intelligens ember tud disztingválni..tekintélyt szerezni, nem megvetést. Ez nem vicc téma, ez lenézése az őket eltartó adózóknak. igaz is, akik ilyeneket eltartanak, azok a megvezettek …a becsapottak, kijátszottak..Az eltartottjaink pedig Nevetségesek, önhittek, ostobák, mert nem feltételezik, hogy ennek vége lesz..CHAUCESCU -példára…szlovákiai példára…ha eszük lenne, már menekülnének, mnt ahogy most tették a Spanyolországba távozottak…

Szólj hozzá!