Mága Zoltán pécsi haknijának díszvendége Zente volt, aki imádja a zenét

Mága Zoltán remek üzletember, jótékonysággal kevert imázsépítése tanítani való. Egyforma lelkesedéssel húzta az előző elmúlt nyolc évben és a jelen kilencben az éppen regnálók támogatásával.

A mindenkori hatalom támogatásával…..

Mága Zoltán a kultúr-tao utáni rendszer egyik legnagyobb nyertese: jótékonysági koncertsorozatát 350 millióval támogatta az állam, ami azt jelenti, hogy fellépésenként 3,5 millió közpénzt kapott a hegedűs. Az összeg kontextusba helyezéséhez: a Vígszínház például kevesebb állami támogatást kapott – írta a 24.hu.

A jótékonysági koncertsorozat több részletben zajlik, szeptember 12-től pontosan az önkormányzati választás előtti napig, október 12-ig turnézik szerte az országban, egy hónap alatt 30-nál is többször lép fel templomokban.

A minap éppen Szombathelyen járt, ami billegő megyei jogú város, azaz az ellenzéknek van esélye ott is legyőzni a Fideszt. Szombathelyen Hende Csaba is beszélt a koncert előtt.

Pécsen Zente volt a díszvendég

Az egész országgal együtt Mága Zoltán és Mészáros Lőrinc is összefogott az SMA-beteg kisfiú gyógyulásáért, a 700 milliós kezeléshez mindketten nagyon jelentős összeggel járultak hozzá. Most viszont Zente járult hozzá ahhoz, hogy emelje Mága Zoltán százállomásos templomi jótékonysági koncertsorozatának a fényét Pécsen, a Kertvárosi Református-templomban. A másfél éves bükkösdi kisfiú volt ugyanis az esemény díszvendége – tudósított a HVG.

…harminckettedes tanulóhegedű…

Mága közösségi oldalán tudatta, hogy

a hegedűművész „egy pici, harminckettedes tanulóhegedűt adott ajándékba a kisfiúnak, azt hangoztatva, meggyőződése, a zene csodákra képes, és gyógyító ereje van. A kisfiú szülei ölében ülve többször tapsolva, az ajándékba kapott hegedűjével játszva hallgatta végig a koncertet”.

Jótékonyság….

„Mága Zoltán hegedűművész a koncert kezdetén köszönetet mondott a magyar embereknek, hogy a 100 templomi jótékonysági koncertsorozatával már több száz millió forint értékben tudtak segítséget nyújtani közösségeknek, bajba jutott embereknek.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük