BlogbazárKiemelt hírek

Mit keres a százezres címletű norvég koronán Gyurcsány Ferenc bal füle?

Norvég

A kétoldalú kapcsolatokról a KKM mencerszintű tájékoztatót tartott. Eszerint aggasztó, hogy a norvég hegyi fókák ívását valamint olvavását Soros finanszírozza és a százezres címletű norvég koronán Gyurcsány Ferenc bal füle szerepel.

Egy viharos, napsütéses téli éjszaka

Biztos forrásaink szerint a rárontó baloldal adta el a Városházát egy viharos, napsütéses téli éjszakán a norvégoknak, két tucat heringmintás pelenkáért. Magyarország Kormánya ezért egyszemélyben a következő intézkedéseket hozza:

  • a norvég mintás pulóver elnevezés a következő hónap elsejétől Fülöp szigeteki (Rákay Insula) mintás pulóverre változik,
  • további közleményig lezárja magyar-norvég határt,
  • Norvégiából nem fogad sem gazdasági, sem politikai menekülteket,
  • beszünteti a norvég gazdaságnak nyújtott anyagi támogatását,
  • norvég hajók nem köthetnek ki sem a Balatonon, sem a Fertő- sem a Tisza- sem a Velencei tavon, kivéve ha rükvercben, alulról felfelé.
  • A Dunán norvég és magyar hajóvonták találkozása tilos., az ulti azonban megengedett, első piros oszt.

Fenti intézkedések mindaddig érvényesek.

Záradék:

Nem eszem kifőve tésztát,
csak spenótot,
nem vagyok teljesen őrült,
csak ütődött!

Fotó: Cseri László

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Előzmény

 

Norvég

Comments (1)

  1. Ide sikerült! Elnézést!
    És véletlenül nincs egy magyarul elfogadható szinten beszélő munkatársuk? Ha van ilyen fusson át néhány cikket és reklámot, mert azért pl.. a “kukacos” hirdetések nagyon gugli szagúak. Persze, ha fizetnek, mindent. Mindent?

Szólj hozzá!