Mészárosék Lőrince bekerítette, majd kivásárolta Csányit a Pannónia Golf és Country Clubból

Mi mindenre rá nem kényszerül az ember gyereke, ha cirka 10 év alatt fenekestől felfordul az élete és az egyszerű kétkezűből a főnök legmegbízhatóbb haverjává avanzsál! Az eddigi, erejét meghaladó ténykedéseken túl, most golfoznia kell, méghozzá rendszeresen. Hiszen csak kihasználja az eszem adta, hogy ki tudja mennyiért bevásárolta magát egy golfklubba Alcsútdobozon. Bizony-bizony, a nemzetvezető tőszomszédságában.

Pannónia Golf és Country Club – a legnagyobb taglétszámú magyar golfközpont

Pannonia Golf & Country Club 18 lyukú golfpályáját a híres osztrák pályatervező, Hans G. Erhardt tervezte. A pálya egy völgyben húzódik, így a fairway-ek változatos formái kiváló golfos élményt nyújtanak. Nyolc szakaszon tavak színesítik a játékot, és kihívást jelenthetnek a dimbes-dombos green-ek zászló pozíciói is. A 6 különböző elütő hely igazi, korrekt képet adhat kezdő és haladó játékosoknak golftudásukról. A természeti környezet, a gyönyörű és gondosan ápolt pálya kiváló ütésekre inspirálja a golfozót.

A Pannonia Golf & Country Club pályájának kialakítása megfelel a legmagasabb európai színvonalnak. A szakszerűen gondozott elütő, pitching és putting greenek kitűnő gyakorlási lehetőséget biztosítanak a tanuláshoz és a játék előtti gyakorláshoz is. A P.G.A. Tour szabványainak megfelelő elütők és fairway-ek jó felvezetést biztosítanak a gyors greeneken való befejező szakaszhoz. A változatos pin pozíciók sportos élményt nyújtanak minden játéknapon.

A szobaárak a honlapjuk szerint

nem éppen arra sarkallják az átlagembert, hogy oda tervezze a jól megérdemelt pár nap szabiját.

Egy főre 21.000 – 28.000-ig tervezhet, aki Orbán-közelben akar Mészároséknál megszállni.

A klubtagság árát is megtaláltuk, amiről az oldal azt írja, hogy

Szolid árakon biztosítunk minőségi golfélményeket az egész szezonban tagjaink részére…

Vásárhelyi Mária: Ne csodálkozzunk, ha Mészáros (Orbán) két év múlva nem Magyarország, hanem Európa egyik leggazdagabb mágnása lesz

Ez annyit tesz “golfklubul”, hogy

évi 260.000 – 600.000 forintot kell perkálni, amiért ár-értékarányosan különböző jogok illetik meg a polgárt.

Hétfőn körlevélben jelentették be az üzlet nyélbeütését,

miszerint a legnagyobb taglétszámú magyar golfközpont, a Pannónia Golf és Country Club a létesítményt üzemeltető Máriavölgy Zrt.-t a Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartozó Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. megvásárolta.

https://www.instagram.com/p/BGZWZSlpKQf/?utm_source=ig_web_copy_link

A részvénytársaságot eddig Csányi Sándor fia, Csányi Attila irányította. A cég 2012-ben került az érdekeltségébe: akkor szerezték meg a klubépülettel, teniszpályával és úszótóval is rendelkező területet az alapítóktól, egy svájci-osztrák házaspártól. Az akkori sajtóértesülések szerint 2 milliárdot áldoztak arra, hogy Orbán Viktor miniszterelnök második otthona közelében szerezzenek birtokot. A Pannónia Golf és Country Club szinte közvetlen szomszédja Orbánék hatvanpusztai majorjának és Mészáros Lőrinc birtokai ölelik körül. Felcsút is csak néhány perc autóútra van a sportközponttól, amelynek fejlesztésébe rengeteg pénzt öltek az elmúlt években – írja a 24.hu.

Jutott a pénz Alcsútdobozra a budapesti olimpiával összefüggő fejlesztésekre szolgáló Budapest 2024-programból is.

A 100 milliós vissza nem térítendő támogatásból szálláshely-bővítést finanszíroztak, amiért cserébe a Máriavölgy Zrt. azt vállalta, hogy 2032-ig, azaz tizennégy éven át az épülő 10 szobából 6-ot előre egyeztetett időpontban, évente 30 napra a golfozók rendelkezésére bocsát. A cég a maradék tizenegy hónapban szabadon értékesítheti a szállásokat. A másik vállalás az volt, hogy évente harminc napig ingyen használhatja a pályát 12 junior golfozó. a portál forrására hivatkozva megjegyzi, hogy Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor az elmúlt években rendszeresen megfordult az exkluzív éttermet is működtető Csányi-birtokon,

golfozni azonban egyikük sem szokott.

https://www.instagram.com/p/BBcVoAAJKTC/?utm_source=ig_web_copy_link

Kristóf Luca: A magyarok azt értik, hogy a postás meglógott a nyugdíjjal, azt nem, hogy Mészáros Lőrincnek a semmiből lettek százmilliárdjai….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük