Sorting by

×

Mi köze volt Molnár Richárdnak Borkai yachtozós videójához?

Molnár Richárd az egykori alvilági kapcsolatai mellett közvetve politikai körökbe is bejáratos volt, baráti viszonyt ápolt a vele egy napon elhunyt, áfacsalásért elítélt celebbel, Berki Krisztiánnal, továbbá hogy szinte a rendőrség orra előtt hányt fittyet a törvényekre.

Molnár Richárd: a maffia ismeretlen katonájától Borkai szexvideójáig

Sőt az ellene zajló büntetőeljárás idején még a Seychelles-szigetekre is kiugorhatott nyaralni barátnőjével a Magyar Nemzeti információi szerint. M. Richárd karrierje azonban a magyar alvilág háborúiban kezdődött, méghozzá erőszakkal és vérrel.

Unokatestvére, Lakatos Levente a Fókusznak elmondta: Richárd már 17 évesen elköltözött otthonról, és „a saját lábára állt”.

Rogán, Borkai, Berki

M. Richárd közvetlen és közvetett kapcsolatai egészen mélyre nyúltak a magyar közélet „szürke zónáiba”. Mai napig nem tudni például, hogy miért éppen az M. Richárd embereként számon tartott K. Konrád vezette biztonsági cég védte Rogán Antal kabinetminisztert 2017-ben egy csepeli fideszes lakossági fórumon. Ráadásul ugyanez a cég védte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egyik épületét is.

Győr volt fideszes polgármesterének, Borkai Zsolt szexbotrányának ügyében is felbukkant M. Richárd neve. A hvg.hu cikke szerint a férfi 2019 decemberében tanúként jelent meg a Nemzeti Nyomozó Iroda budapesti irodájában, ahol elmondta: az adriai jachton orgiázó Borkairól készült fotók és videók hozzá is eljutottak 2018-ban, ezeket ismerőse, F. Gábor „felejtette nála” egy pendrive-on.

F. Gábor feleségének barátnője volt az, aki az ismertté vált felvételeket készítette Borkairól

2019 őszén M. Richárdon keresztül akarták rávenni F. Gábort, hogy a felvételeket ne használja fel semmire. Ezért T. Csabával közösen (aki a Fradi egykori vezérszurkolója, egy számos NB1-es csapat meccseit vigyázó biztonsági cég vezetője és a Fidesz pártigazgatójának, Kubatov Gábornak az ismerőse) találkozóra hívták F. Gábort, ahol nyomatékosan győzködték, hogy ne akarjon senkit sem zsarolni a felvétellel, és ne hozza azt nyilvánosságra.

A találkozó után 2-3 nappal M. Richárd szerint F. Gábor felhívta őt, és közölte vele, hogy

akkor most ő megkeresi Orbán Viktort.

M. Richárd később sem árulta el, hogy a Borkai-felvételeket ki és miért hozta nyilvánosságra.

Forrás: RTL.hu

Molnár Richárd: minden rosszat csak magamnak köszönhetek

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.