Mi történik ebben az országban? - A sokat dicsőitett keresztényi szeretetből gyűlölet-cunami árad! - Városi Kurír

Sorting by

×

Mi történik ebben az országban? – A sokat dicsőitett keresztényi szeretetből gyűlölet-cunami árad!

Az egykor vendégszeretetéről híres Magyarország a Fidesz áldatlan 12 évi gyűlöletkeltésének az éppen ellenségnek kikiáltottak iránt és a néplélek legmélyén megbúvó, addig elnyomott “keresletnek” az indokolatlan utálatra köszönhetően mára hírhedtté vált. Az alábbi cikkhez érkezett kommentek olvasása után a kétkedők újra gondolhatják a dolgot.

Hirdetés

A cikk….

A 168 óra című lapban jelent meg egy írás arról, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azzal vádolta azokat az európai országokat, amelyek továbbra is orosz olajat vásárolnak, hogy más emberek vérén keresik a pénzüket. Az ukrán elnök a BBC-nek adott interjút, amelyben kiemelte Németországot és Magyarországot, azzal vádolva őket, hogy akadályozzák az energiaeladások embargójára irányuló erőfeszítéseket, amelyekből Oroszország idén akár 326 milliárd dollárt is kereshet. A Mariupol déli kikötővárosa elleni ostromról azt mondta Zelenszkij, hogy szerinte több tízezren halhattak meg a városban.

„Olyan információink is vannak, hogy a több tízezer halott mellett sokan eltűntek. Tudjuk, hogy az irataikat kicserélték, orosz útlevelet kaptak, és mélyen Oroszországba vitték őket – néhányukat táborokba, néhányukat más városokba. Senki sem tudja, mi történik ezekkel az emberekkel. Senki sem tudja, hányan haltak meg”

– állította az ukrán elnök. Zelenszkij azt mondta, hogy a Mariupolban, valamint Kijev elővárosaiban, Bucsában és Borogyankában az orosz csapatok által elkövetett atrocitások tovább szűkítették az oroszokkal folytatott béketárgyalások lehetőségét.

„Elpusztíthatnak minket, de mi válaszolunk, ölhetnek, de ők is meghalnak. Nem értem, miért jöttek.”

Forrás

A kommentekből….

A helyesírási hibáktól ezúttal tekintsünk el, inkább a gyűlölet, a pitiánerség, az ostoba agymosás következményei miatt szemléztük a 168 óra közösségi oldalát.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem a Pesti TV, vagy a Demokrata oldaláról idéztünk!

“Zelenszkij kezéhez is bőven….ukrán polgárok vére többekközt”

“Hát azért a politikában sok minden lehetséges.Ha jól organizálják, még bebizonyosodhat, ami PIROS vér, az csak PIROS ARANY”

“Édes anyukáddal és ne a mi magyar kis hazánkal foglalkozzál.Nincs egyéb dolgod?”

“Azt a vért valójában Ukrajna kezdte ontani!”

“Nem O is hibás mint a puttyin lehet még jobban”

“Erről neveztek el utcát Washingtonban! Katasztrófa!”

“Ez egy hülye ripacs, amerika bábja.Amit a szájába adnak azt mondja.”

“Magyarország ki akar maradni a háborúból, amit főztél az egyed meg egyedül.”

“Inkább bőrszerkóban énekelj, táncolj! Az kevesebb embernek fájna!!!”

“Hogyne!te majd kifizeted helyettünk a rezsi számlánkat ,meg majd mi is nyomorba kerülünk miattad,lehet ötletelni meg okoskodni,ez a Zelenszkij ritka egy erőszakos ember,el lehet képzelni,h a magyarokkal mit tesznek Kárpátalján”

“Már változik a vélemény az ex színészről , mindenhová elmegy modortalanul viselkedik , diplomatikun nem tud viselkedni . Ker egy zsíros csekket . Talán még azt is elvárja , hogy a születésnapján mindenki felkoszontse .”

“Szállj le a magyarokról barom. Ahogy az ukránok sem = a banderista nácikkal. Orbán, kormánya ok. Az lehet, hogy akadályozza…De apropó. Megváltoztatták a konfliktus forrását, háborúig elfajuló törvényeket? Szóljon, ha igen…”

“…eladtad kilóra az országodat a “nagytesónak”(amelyik elég mostoha…fúúújjj), most meg sírsz mint egy fürdősk@rva…nem hitted el hogy a “medve”nem játék..ez még valójában nem is háború …de ha nem teszed le a puskát, a medve nagyot fog ám brummogni a még eddig be nem vetett csúzlival és akkor lesz ám neked annyi…”

Kapcsolódó

Mi történik ebben az országban? - A sokat dicsőitett keresztényi szeretetből gyűlölet-cunami árad!

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Mi történik ebben az országban? – A sokat dicsőitett keresztényi szeretetből gyűlölet-cunami árad!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.