Minden hibbant rendszer véget ér, nem marad más, mint egy trottyos gatyás, dagadt kis fószer…..

„Harminc éve is így mentem, jövő héten is így fogok menni, és utána is így megyek”. Nagyjából ez a válasza Orbánnak, a háztáji oligarchákról, tizenhétmilliárdos repülőkkel abszolvált meccsre járásairól feltett kérdésre.

Zsizseg a nép, az istenadta?

(Tényleg? És te, kedves olvasó, te mivel jársz? Na, nem meccsre, oda normális ember a mai világban nem teszi be a lábát, legfeljebb, ha ő az edző. De például a gyerekhez Hollandiába, Angliába, „nyugatra”. Magángéppel? Kötve hiszem! És miért is nem azzal? MIÉRT IS NEM?)

Kérdezni mer? Nota bene lázadozik? Akkor kisvasutat nekik Bicskéig! Mészárosnak még százmilliárdot, ezret! Még nagyobb jachtot! Új repülőt! Rasikának másik gyémántos órát, még a bokájára is! Vegyetek el mindent! MINDEN ÚJSÁGOT, foglaljátok el az Internetet! MEGTEHETEM! Sorost nekik! Még! MÉG!

Végtelenül szomorú történet ez nekünk, de neki is.

Nézem ezt a szerencsétlent, ahogy sértődve tobzódik, őrjöng, fenyeget. Ahogy öntelt gőggel mindenen és mindenkin átgázol, ahogy lefeslik róla a normalitás utolsó darabkája is. Ahogy nemcsak mondja, hogy ő az isten, de már hiszi is.

De vége lesz!

Mint ahogy többi beteg, hibbant rendszer is véget ért, minden kínjával, őrültségével együtt is, az övé is bukásra van ítélve! Rövidesen minden visszazökken a maga helyére. Újra sikk lesz nálunk is, a mi hazánkban is normálisnak lenni.

Neki sem lesz több dolga repülőkkel, jachtokkal, kisvasutakkal.

Dehogy fog ő meccsre járni. Még gyalog sem, nemhogy milliárdos gépekkel. Néha majd kimehet sétálni az udvarra. Miközben mi a romokat takarítjuk utána, rajta átlép a történelem. Elfelejtődik. Lényegtelen lesz, vagy még az sem. Legfeljebb néhány nevetséges kép villan majd be időnként valakiben, valami trottyos gatyás, dagadt kis fószerről.

Ez az élet rendje!

Orbán megszólalt! Eddig is, ezután is ingyen repül, ha megpukkadunk is!

Újabb hisztériakeltés: ha le tudták fényképezni, akár le is lőhették volna Orbán Viktort….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük