Breyer Gábor: miorbánviktorunk arcán azzal a hamiskás mosolyával pedzegeti az Unióból való kilépést

Miorbánviktorunk arcán azzal a hamiskás, de annál fenségesebb mosolyával pedzegeti az Unióból való kilépést. Mert mi akkor is jogállam vagyunk, a fazonigazított jog állama és az igaznemzethy mélymagyar emberek támogatnak minket ebben a harcban, mert mi ezer éve nyilazunk hátrafelé és, ha kell, még előrefelé is tudunk.

Azt a mindenségit neki!

Tudjátok mit? Örülök, végre visszatér hajdanvolt ifjúságom romantikája!

Azok a szép határátkelések! Csomagtartó fel, bőröndöt kinyitni!

Vámot akarunk csalni? Nem töltöttük ki a deklarációt? Akkor bameg elkobozzuk azt a 23 darab faszappant! Vagy éppen becsületes voltál, bevallottál mindent és a mosolygó vámos kiszámolja a fizetnivalót, majd úgy 1-2 hónap múlva a hivatalból át is veheted, persze van egy megoldás – néz rád, mélyen a szemedbe -, egy kis suska a kézbe és máris a tied jó kis felárral az áru. És büszkén meséled a barátaidnak, hogy milyen ügyes voltál.

Aztán az országhatáron, a repülőtéren szépen kikeresed az útlevélkezelés jó hosszú „Other” feliratú sorát,

oda is, meg vissza is és nézed, hogy a többiek hogy száguldoznak keresztül azokon. Ja! És az árak a boltokban!

Rajta lesz a vám, annyival drágább lesz, de semmi gond, az utóbbi években azok alig 20-30%-kal mentek fel, 10-20% igazán nem b@szik egy öltést sem, akkor legalább a pántlikás magyar tejföl olcsóbb lesz a külföldinél.

Vagy mégsem?

Juj! És végre az importunk is vámköteles lesz. Nehogy már Brüsszel olyan könnyen hozzájusson a magyar muskátlilekvárhoz! Nem beszélve minden ármány forrásáról, Soros Györgyről!

Büszkeségünk akkor fokozódik a karmelitamagasságú egekbe, ha ezek a rohadt emberszipolyozó multik is kitakarodnak az országból, mert már nekik nem éri meg itt gyártani. Úgyis csak kiviszik a verejtékünkkel átitatott pénzt ezek az autógyárak, gumiüzemek és meg a többi átok.

És akkor itt lesz a kánaánok kánaánja!

Felére csökken a nemzeti jövedelem, a dzsipi, de ki nem sz@rja le, legfeljebb nem lesz nyugdíj, egészségügy, szociális háló (nem mintha ez most hatalmas lenne), de magyar kézben lesz az ország, a munkanélküliek sokezer kezében, és Mészáros Lölö és a többi haver már nem kap föld alapú támogatást, még a végén termelni fognak, munkaerő lesz bőven, lehet hozzájuk menni napszámba. És a mi büszke magyar forintunk, amire Tündérország félhülye Gyurija úgy vigyázott, még lejjebb száll, egészen talán a hiperinflációig és az ügyesebbek már 100-200 ezer forintért hozzá fogna jutni egy kiló kenyérhez. Na, jó, akkor nem lesz más választás, irány a külföld, ott kell dolgozni, megélni.

Azt is elfelejtheted, örülj, ha a kintlévőket nem toloncolják vissza Magyarországra.

Ha mindezt elintézte nekünk a pukkancs DNS, már csak annyi lesz hátra, hogy az országhatárokon egy-egy hatalmas, keletre néző Orbán bronzszobor hirdesse a magyarok dicsőségét.

De szép is lesz! Ugye?

Forrás

Fidesz

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2020.12.05 - 18:30
  Közvetlen hivatkozás

  Mivel lenne jobb vilag, ha elvesztenenk a kedves Orban elvtarsunkat? Mar ki tudja miota mondja, hogy az isten, az az isten.

  Válasz
 • 2020.12.08 - 14:49
  Közvetlen hivatkozás

  gondolkodtam egy kicsit, a hogyan továbbon, s a következőkre jutottam:
  .
  a csuti gecigány tartani fogja a vétót.
  a lengyeleknél talán kormányválság is lesz, s esélyes, hogy az utolsó utáni pillanatban kifarolnak a csuti gecigány mögül.
  az ottani kis törpe geci még nem követett el annyi gazemberséget, ráadásul majdhogynem puritán életmódot folytat. a csuti gecigány tolvajlásaihoz képest ő egy tiszta kezű valaki, tehát nem kell olyan következményektől tartania, mint a csuti gecigánynak, ha bevezetik a jogállami kritériumokat.
  a csuti gecigánynak már nincs választási lehetősége, hiszen, ha visszamondja a vétót, és bevezetik, amit be kell vezetni, akkor őt, meg a tettestársait is
  .
  BEVEZETIK.
  .
  BEVEZETIK VEZETŐSZÁRON A BÖRTÖNBE, S MARAD IS OTT, AMÍG ÉL.
  .
  marad az a lehetősége, hogy kirángatja az országot az unióból.
  úgy tűnik, már erre készül is,
  .
  DE
  .
  ha kirángatja az országot az unióból – amit azért kétlek, mert még a tapló, tahó fideszállatok sem akarnak kilépni – akkor maga húzza ki magát, a putyin középső ujját az unió seggéből, ahol ez idáig kellemetlenkedett, mint egy aranyér. a putyin abban a pillanatban eldobja, hiszen sem pénze, sem érdeke nem lesz tovább tartani a csuti gecigányt. a kínaiaknak sem lesz továbbiakban semmi érdeke tartani őt, pénzt meg pláne nem fognak adni neki.
  a német cégeknek sem lesz érdeke tartani, mert ha nem jön támogatás, akkor ők sem tudnak olyan kedvező körülmények között termelni, mint eddig
  egy multinak, egy német autóipari óriásnak kb negyed óra alatt meg lesz a döntése, és leszerelik a gyártósorokat, s csapot papot itt hagyva, elmennek egy országgal arrébb. románia, szlovákia, bulgária esélyes, és tárt karokkal várja őket.
  mindemellett, az a sok száz, tán ezer beszállító cég is tönkremegy majd, akik eddig az autóiparból éltek.
  a munkanélküliség az egekig fog érni, a csődök ezrével jönnek majd.
  a mint kikerültünk az unióból, abban a pillanatban vámokat kell fizetni minden irányban, ami azonnal olcsóbbá teszi a felsorolt országokat, mert azok a vámunión belül maradtak.
  a lé többé nem jön az unióból, amit még a vétó előtt felvett, annak hamar a seggére vernek, etetni kell a kondát! ha pedig tartja a vétót, kikerülünk a gazdaságélénkítő csomagból, s bevezetik a jogállamisági feltételrendszert.
  ekkor valahonnan pénzt kell szerezzen,
  .
  DE
  .
  a szabadpiacon már előre beárazták a csuti gecigány miatt az országot, és olyan kamattal fog kapni, amibe a nép belerokkan.
  persze ez őt nem érdekli,
  .
  DE
  .
  nincs veszélyesebb dolog az üres gyomrok forradalmánál! ezt még rákosi mátyás is tudta.
  amennyiben a merkel valahogyan nem menti meg a seggét a férgének, abban az esetben bukásra van ítélve.
  persze ennek az árát az ország fogja megfizetni emberéletekben, s gazdasági károkban, recesszióban, nyomorban.
  .
  ÉPPEN EZÉRT, MINÉL ELŐBB KI KELL PATTINTANI A HATALOMBÓL, ÉS A MEGFELELŐ KEZEKBE ADNI, AMELYEK SOHA TÖBBÉ NEM ERESZTIK SEM ŐT, SEM A CSALÁDJÁT!
  .
  A BIOLÓGIAIT, ÉS A MAFFIACSALÁDJÁT EGYARÁNT!
  .
  .
  abramovics voltam, s vagyok
  .
  .
  ezt tegnap írtam a Kolozsvári Szalonnán kommentként

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük