Nem az a baj, hogy élnek közöttünk ősbunkó, rasszista embernek látszók, hanem az, ahogy mi, többiek reagálunk mocskolódásaikra. Az alábbi eset 2018-ban esett meg Budapesten, Európa közepén.

Hazafelé a buszon

Csepregi János költő, író hétfőn este tartott hazafelé a 182-es busszal Budapesten, amikor egy középkorú magyar nő kezdett el üvöltözni egy 14-15 éves fekete kislánnyal a BKK-járaton.

- Hirdetés -

„Mocskos niggerezett, büdöspicsázott, kurvaanyázott, de voltak sokkal gyomorforgatóbb kifejezések is”

– írta meg a szomorú történetet Csepregi saját szerzői Facebook-oldalán.

A történet itt azonban kapott még egy szomorú árnyalatot: ugyanis a beszámoló szerint

a buszon mindenki hallgatott.

Csepregi is csak akkor kapott észbe, amikor elmúlt az első döbbenete, végül egyedül próbálta meg leállítani a nőt: kérdőre vonta, mondván, hogy hallja-e saját magát, és hogy mégis, ezt az egészet hogy képzeli. A nő erre válaszul lehazaárulózta, és közölte vele, hogy jobban tenné, ha inkább megállítanák „az ilyenek a niggereket” ahelyett, hogy most védelmezik őket.

A kislány közben leszállt a buszról, a kiabáló nő pedig fent maradt, Csepregivel együtt, akinek azért még elejtett egy fél mondatot, amiben arra buzdította, hogy szálljon le vele a buszról, odalent lejátszhatják. Csepregi maradt, a nő leszállt, és a történet itt véget ért, azt leszámítva, hogy a szomorúság tovább fokozódott, mert ugyanolyan csönd lett a buszon, mint előtte volt.

(forrás: zoom.hu)

A bunkó jobbikos, aki félti a kultúráját a menekültektől…. provokáció a kormányellenes tüntetés után

Pécs, Európa Kulturálatlan fővárosa

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét