Morvai leválthatatlan – marad az általa gyűlölt Brüsszelben

Szerdán visszahívta EP-képviselői tisztségéből Morvai Krisztinát a Jobbik elnöksége, mert a párt szerint a politikus az egész kampányban a Jobbik ellen, a Fidesz mellett kampányolt.

Morvai reakciója a próbálkozásra

A képviselő állítólag a sajtóból értesült visszahívásáról és közösségi oldalán reagált:

“A sajtóból értesültem róla, hogy a Jobbik elnöksége “visszahívott” európai parlamenti képviselői tisztségemből. Az európai parlamenti képviselők jogállasáról szóló jogszabály ilyen jogi lehetőséget nem ismer, így mandátumom lejártáig, 2019 júliusáig tisztségemben maradok. Az eddigi következetességgel, elszántsággal fogom képviselni Magyarország érdekeit, összhangban saját lelkiismeretemmel és a Jobbik 2009 évi illetve 2014 évi európai parlamenti választási programjával, amelynek végrehajtására a választók felhatalmaztak.”

Nem jön….

Mirkóczki Ádám. a Jobbik szóvivője szerint a visszahívás indokolt, hiszen:

„Nem is követhette volna más lépés, azok után, amit ő az elmúlt hónapokban művelt a leggátlástalanabb fideszes propaganda sajtóban. Lényegében ugyanazokat a hazugságokat szajkózta, a Jobbik megosztására törekedett, a Jobbik kampányával szemben a Jobbik céljaival szemben. Ennek nem lehetett volna más a következménye”

Néhány hozzászólás a Facebookról:

“Köszönjük, hogy eddig is bátran, méltósággal kiállt értünk Magyar emberekért! Sok sikert, erőt kivànok a továbbiakban is Önnek!”

“ól tudtam ,hogy hiába hívnák önt vissza ez nem indok arra ,hogy az igazságért a mandátuma előtt vissza hívhassák! Maradjon is nyugodtan mert önnek ott a helye !!! És Köszönjük szépen a munkáját!!!///”

“Nagyon helyes! Kedves Krisztina, Önnek kell maradnia és nekik menniük!!!! Sokan vagyunk büszkék Önre!!! Nagy része van abban, hogy végre kezdik becsülni Magyarországot!!!”

Lássuk be, komikus, amikor egy euro-szkeptikus párt képviselője azért küzd, hogy Brüsszelben maradhasson. Van az a pénz?

Morvai Krisztina nem cukis, tartalékba teszik

Morvai Krisztinának annyi?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük