Nagy Blanka levele Pilhál Tamásnak, a„jobboldali újságírónak”, akinél a „morális fölény” a lány……

A nyílt levél elé emlékeztetőül: Pilhál Tamás az a médiamunkás, aki Nagy Blanka 19 éves diákról olyan fotót tett közzé és kommentált, amin a fotós úgy fényképezte a lányt egy kampányrendezvényen ülve, hogy kilátszott a bugyija. Igyekezett úgy beállítani az elvei, meggyőződése mellett érvelő tinédzsert, mintha ez lett volna a „fő tevékenysége”. A kormánysajtó kéjes örömmel népszerűsítette a képet, teljesítette a parancsot, nem gondolva arra, milyen kárt okozhat egy ember és családja életében.

„Nyílt levél Pilhál Tamásnak!

Kedves Tamás!

„jobboldali újságírónak lenni önmagában is morális fölény”

Nem tudom milyen moralitás ez, de remélem a kishúgomnak soha nem lesz ebben része. Látom, vannak gyerekeid. Látom, van lányod. Szereted? Feltételezem, szereted őt / őket. Mi lenne, ha a te lányod alá fotóztak volna be? Feltételezem, hogy az illető orrát is eltörted volna.

A morális fölény és a tehetség nem a Fidesz oldalán található.

Sokan kérdezik, hogy miért szólalok fel, miért keresem a bajt. Ő itt Szandra Alíz. (az utóbbi nevét nekem köszönheti). A bölcsiben Szandra, otthon Szandrus, nekem „Cecenő(cske)” (így mondja a hercegnőt), Tündér Lala, Babkus, Kisnyuszi, KankaManka ( Kankának hív és mivel ő olyan mint én kicsibe így megkapta a Manka nevet).

Tehát Szandrus idén lesz mennyi is? 4 éves. (Nem is olyan régen a karomban fogtam és örömködtem, hogy született egy pici cuki hugicám, akivel majd elmehetek vásárolgatni, aki mellett ott lehetek az első szakításánál, akinek ha lesz párja, akkor elmondhatom neki (mármint a párjának), hogy ha megbántja pórul jár?.

Ő az én kis pici cuki hugicám, akinek a kedvenc meséje a Barbie valamint a Mása és a medve, a kedvenc dala a Süss fel nap, imádja a rózsaszínt és az édességet. Ő egy icipici csoda ( a többi testvéremmel együtt❤❤❤❤)

Tehát azért „keresem a bajt”, hogy amikor ő tinilány lesz

(én meg valószínűleg boldog anyuka), akkor a hozzád hasonló tahó parasztok ne alázhassák meg (amúgy jelentem, nem sikerült), csak mert más véleménnyel bír a kormányról és nem szeretne egy olyan országban élni, ahol az emberek liszt helyett gyűlöletet tesznek a kenyérbe.

Más ember külsejét kritizálni pedig annyit jelent, hogy már nem tudsz belekötni a mondanivalójába, így jössz egy olyan dologgal, amiről lehet nem is tehet.

  • „Nem vagy modell alkat, ne vegyél fel ilyen ruhát”
  • „Túl kövér vagy”
  • „Túl sovány vagy”
  • „Gebe lábaid vannak”

Ezek a mondatok csak olyan emberek szájából hangozhatnak el,akiknek valószínűleg önértékelési problémáik vannak, és úgy akarnak felülkerekedni ezen, hogy megpróbálnak mást megalázni – sikerrel vagy sikertelenül.

Képzeld el, én szeretem a kinézetem, szeretem magamat, szeretem azt, hogy olyan vagyok, amilyen.

Üzenem minden olyan nőnek, lánynak, csajszinak vagy adott esetben férfinak, fiúnak és pasinak, hogy a szépség mindenkinek más. Valakinek lehet, hogy nem vagy szép, de valakinek pedig te jelented magát a földi gyönyört. Nem a testalkatától lesz valaki szép. Közhelyes, de ez van.

Ma este kérlek, öleld meg nagyon a kislányodat és mondd neki, hogy szereted és mindig vigyázni fogsz rá, és ha bárki ilyet csinál vele, akkor elkapod a grabancát az illetőnek. Az én édesapám már sajnos nem teheti meg ezt.”

Ha levetkőzve a közöny és a „15 perc hírnév”-adta csalfa mázat, Piláh úr elolvassa a fentieket és véletlenül van egy tükör is a közelében, nem irigylem. Akkor sem lennék szívesen a helyében, ha – nem tudni mekkorák a srácai – bármikor megkérdezik tőle, hogy „miért csináltad ezt, papa?” Nem árt felkészülnie! Amilyen kreatív, biztosan lesz egy frappáns válasza……

Vásárhelyi Mária: El a kezekkel Nagy Blankától!!! – a szennymédia közönsége éppen úgy viselkedik, amire két évtizede szocializálják….

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük