A nyílt levél elé emlékeztetőül: Pilhál Tamás az a médiamunkás, aki Nagy Blanka 19 éves diákról olyan fotót tett közzé és kommentált, amin a fotós úgy fényképezte a lányt egy kampányrendezvényen ülve, hogy kilátszott a bugyija. Igyekezett úgy beállítani az elvei, meggyőződése mellett érvelő tinédzsert, mintha ez lett volna a „fő tevékenysége”. A kormánysajtó kéjes örömmel népszerűsítette a képet, teljesítette a parancsot, nem gondolva arra, milyen kárt okozhat egy ember és családja életében.

„Nyílt levél Pilhál Tamásnak!

Kedves Tamás!

- Hirdetés -

„jobboldali újságírónak lenni önmagában is morális fölény”

Nem tudom milyen moralitás ez, de remélem a kishúgomnak soha nem lesz ebben része. Látom, vannak gyerekeid. Látom, van lányod. Szereted? Feltételezem, szereted őt / őket. Mi lenne, ha a te lányod alá fotóztak volna be? Feltételezem, hogy az illető orrát is eltörted volna.

A morális fölény és a tehetség nem a Fidesz oldalán található.

Sokan kérdezik, hogy miért szólalok fel, miért keresem a bajt. Ő itt Szandra Alíz. (az utóbbi nevét nekem köszönheti). A bölcsiben Szandra, otthon Szandrus, nekem „Cecenő(cske)” (így mondja a hercegnőt), Tündér Lala, Babkus, Kisnyuszi, KankaManka ( Kankának hív és mivel ő olyan mint én kicsibe így megkapta a Manka nevet).

Tehát Szandrus idén lesz mennyi is? 4 éves. (Nem is olyan régen a karomban fogtam és örömködtem, hogy született egy pici cuki hugicám, akivel majd elmehetek vásárolgatni, aki mellett ott lehetek az első szakításánál, akinek ha lesz párja, akkor elmondhatom neki (mármint a párjának), hogy ha megbántja pórul jár😂.

Ő az én kis pici cuki hugicám, akinek a kedvenc meséje a Barbie valamint a Mása és a medve, a kedvenc dala a Süss fel nap, imádja a rózsaszínt és az édességet. Ő egy icipici csoda ( a többi testvéremmel együtt❤❤❤❤)

Tehát azért „keresem a bajt”, hogy amikor ő tinilány lesz

(én meg valószínűleg boldog anyuka), akkor a hozzád hasonló tahó parasztok ne alázhassák meg (amúgy jelentem, nem sikerült), csak mert más véleménnyel bír a kormányról és nem szeretne egy olyan országban élni, ahol az emberek liszt helyett gyűlöletet tesznek a kenyérbe.

Más ember külsejét kritizálni pedig annyit jelent, hogy már nem tudsz belekötni a mondanivalójába, így jössz egy olyan dologgal, amiről lehet nem is tehet.

  • „Nem vagy modell alkat, ne vegyél fel ilyen ruhát”
  • „Túl kövér vagy”
  • „Túl sovány vagy”
  • „Gebe lábaid vannak”

Ezek a mondatok csak olyan emberek szájából hangozhatnak el,akiknek valószínűleg önértékelési problémáik vannak, és úgy akarnak felülkerekedni ezen, hogy megpróbálnak mást megalázni – sikerrel vagy sikertelenül.

Képzeld el, én szeretem a kinézetem, szeretem magamat, szeretem azt, hogy olyan vagyok, amilyen.

Üzenem minden olyan nőnek, lánynak, csajszinak vagy adott esetben férfinak, fiúnak és pasinak, hogy a szépség mindenkinek más. Valakinek lehet, hogy nem vagy szép, de valakinek pedig te jelented magát a földi gyönyört. Nem a testalkatától lesz valaki szép. Közhelyes, de ez van.

Ma este kérlek, öleld meg nagyon a kislányodat és mondd neki, hogy szereted és mindig vigyázni fogsz rá, és ha bárki ilyet csinál vele, akkor elkapod a grabancát az illetőnek. Az én édesapám már sajnos nem teheti meg ezt.”

Ha levetkőzve a közöny és a „15 perc hírnév”-adta csalfa mázat, Piláh úr elolvassa a fentieket és véletlenül van egy tükör is a közelében, nem irigylem. Akkor sem lennék szívesen a helyében, ha – nem tudni mekkorák a srácai – bármikor megkérdezik tőle, hogy „miért csináltad ezt, papa?” Nem árt felkészülnie! Amilyen kreatív, biztosan lesz egy frappáns válasza……

Vásárhelyi Mária: El a kezekkel Nagy Blankától!!! – a szennymédia közönsége éppen úgy viselkedik, amire két évtizede szocializálják….

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét