Nélküled Kárpátok szent bércére szállok hibbantan!

Az Index újságírója, Miklósi Gábor nem állt fel a meccsen a Nélküledre, amit meg is írt az oldalán, az esetről a Városi Kurír is beszámolt. Felhördült a teljes Fidesz média. A televízióban /Sajtóklub,Hír tv/ már kifejtették, Kocsis-Cake Olivio Párbeszédes politikusról is azt, ha valaki tud magyarul, még nem magyar. Bélyegeznek, gyalázkodnak.

Már többször nekifutottam meghallgatni

Elárulom, hogy miután jónéhány foci rajongó ismerősöm van a facebookon, akik feltették sokszor ezt a dalt, ezért én már többször neki futottam meghallgatni. Nem sikerült sose végig. Egy közepesnél gyengébb, nyálas szövegű zene, de ettől persze még másnak tetszhet. Nem ez a baj. Hanem az, amire használják. Második, álhimnuszt akarnak csinálni belőle.

Miért is?

De van egy rossz hírem. A magyar Himnusz összeköt. Ezek meg szétválasztanak, határvonalat húznak. Aki nem szereti, nem magyar! Aki nem áll fel, az idegenszívű áruló! A Székely Himnusz is egy közepes, csöpögős műdal. De összefoglalja mindazt, amivel a Horthy Urambátyám világ a népet hülyítette, majd halálba küldte a Donhoz. Kétszázezret! Ahol nem volt semmi keresnivalónk. De azért a nácik fullajtárjaként kiirtottak a magyar katonák sok ezer embert a Vajdaságban, Ukrajnában, rájuk gyújtva a házukat, géppisztollyal lekaszálva a menekülőket. Miért is? A Székely Himnuszért? Mert kutya muszka elvette tőlünk,a Kárpátokat, a nyuscsu román Erdélyt és sorolhatnám? Hörögnek, csodálkoznak a Trianoni békeszerződés miatt. Sőt el se jutnak idáig, hanem a Világ a hibás! A komcsik, meg a rothadó nyugati burzsoázia!

Orbánéknak a nemzeti érzés, a jó értelemben vett nacionalizmus is csak eszköz

Fel kellene ébredni végre! A Főmérnöknek nincsen ideológiája, soha nem is volt. Egy valami van neki. Mérhetetlen, nárcisztikus hatalomvágya, aminek kielégítésért semmi se drága. Neki csak eszköz mindenki, addig maradhat mellette, amíg hűen, vakon követi. Elfelejtve mindent, erkölcsöt, tisztességet. Ha neki kell valami, akkor az nem lopás, hanem a “nemzeti burzsoázia” erősítése. Ami nálunk valójában nincs. Mert mindenki cserélhető báb a sakktáblán, amit Simicska és mások példája jól mutat.

Vesszen Trianon!-vonyítják. De közben az egész arra szolgál, hogy egybe terelje a befolyásolható hibbantak táborát szavazataik megszerzése érdekében. Aljas játék ez! Az ember alapvető érzése, hogy nem szeret egyedül lenni, tartozni akar valahova. Ezt használja ki az Orbán média. Ha könnyezve elénekled a Nélküled-et, akkor velünk vagy, érzem a lelkedet, testvérem vagy! Mi egy kipcsak vérből valók vagyunk!

Akik beisznak a meccs előtt, meg utána is

Miután nálunk sok a szerencsétlen, anyagilag, lelkileg kiszolgáltatott ember, megadják neki az összetartozás érzését. Hamis mesékkel, mítoszokkal, álhimnuszokkal, vesszen Trianon gyűlölettel. Akik beisznak a meccs előtt, meg utána is. De ez még persze nem lenne baj. De aztán búsongva pödrik bajszukat, sírva vigadnak elnyomott, ártatlan magyarként az árvalányhajas éjszakában. És ettől összetartoznak a szerencsétlenek. “Egy a tábor, egy a zászló!” Ilyen semmitmondó f…ságokkal hülyíti őket Viktor. És megeszik. Ez a tragédia!

Elegem van a jégkrémet bugyli bicskával kanyarító, “turulkerecsenszárnyalunk, mert mi vagyunk a legjobbak, akiket támad a gonosz világ” nemzeti érzésből, mert hazugság az egész.

Jól fizető vallást csináltak a magyarságtudatból

Ez kizárólag az emberek átverése, akik így vezethetővé válnak. Ha a fejüket megtöltjük legendákkal, hamis álmokkal, akkor nem látják a Valóságot! Azt, hogy minimálbéren él a fél ország, rohadnak a kórházak. Egy barátom anyukája aznap reggel halt meg otthon, amelyikre időpontot kapott vizsgálatra.

(Friss hírek>>>>>>>>>>>)

De ha nem értesz egyet a Főmérnökkel, akkor kicsesznek az önkormányzati
munkahelyedről. Van aki egy színházból írt rám: -”Zoli mindenben igazad van. De felhívták a figyelmünket, hogy kényes szövegeket nem lájkoljunk!” Persze, ettől függ az állás, meg hogy a kulturális TAO megszüntetése miatt egyáltalán melyik társulat maradhat anyagilag talpon. Ők osztanak, teljes önkénnyel.

Habzó szájjal ordítják a Székely Himnuszt, éltetik a magyar szabadságot, miközben rabszolgaságban tartják a népet, annak gondolatait is. Elnyomva a véleménnyilvánítás szabadságát, ami minden demokrácia alapja.

De a magyarok értelmesebb része, akinek van gerince és erkölcse, az kezd felébredni

Az elején csak néhány elmebeteg mondta hangosan a magáét, mint én is. Sokan szóltak, Zoli baj lesz ebből, visszaütnek. Megtörtént nem egyszer. De én nem tudom befogni a pofámat. Engem az Igazságra neveltek. Ezt már nem veheti el tőlem senki! A napokban megállított a piacon egy korombeli hölgy ismerősőm, és azt mondta, lájkolni nem mer, de mindig olvas és úgy látja, terjed a gondolat. Igaza van. Pécsett elkentük a tolvajok száját az önkormányzati választáson. Pesten Karácsonyék, és folytathatnám. A gondolat előbb utóbb lecsorog.

Viktorék meg rettegnek. De miután értelmes, valódi eszméjük nincs, megy tovább a
Sorosmigráncsgyurcsány! Jó hírem van. A rendszernek vége. Csak ki kell várni a végét. Orbán meg ott ül a nemzetiszín szalaggal átkötött, “mimagyarok” reteráton, ami hamarosan összeomlik alatta és oda kerül, ahova való!

One thought on “Nélküled Kárpátok szent bércére szállok hibbantan!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük