Egyre biztosabb: nem fenékig tejfel Schobert Norbert feleségének lenni!

Felteszem, direkt csinálja maga körül a “habverést” a fitnesz maga által felkent magyarországi királya, Schobert Norbert. Egy kéz kevés ahhoz, hogy összeszámoljuk, kiket sértett meg csak az utóbbi pár hónapban. Akinek kell a napi üldöztetés, mindenképpen olvasson bele a hétfőre rendelt “jólmegmondásába”!

Pellengéren az anyák, akik….

Schobertet a Fókusz ültette kamera elé, hogy beszéljen az apák napjáról. Elmondta, hogy szívesen fogadna ajándékként viszkit és szivart és szerinte is meg kell ünnepelni az apákat, de az anyáknak nehezebb dolga van. Ez ideáig még szép is lehetne, csakhogy mondandójába megint belefűzött egy olyan megjegyzést, amitől sokak zsebében kinyílhat a bicska – szemlézte a riportot a 24.hu.

Apának lenni biztos, hogy könnyebb. Egyrészt nekünk nem kell megszülnünk azt a gyereket, másik oldalról egész biztos, hogy nem kell szoptatnunk és nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis, ha normális a feleségünk, viszont nekünk nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megteremtsük a család biztonságát. És ami nagyon fontos, hogy ha jó apák vagyunk, akkor mindenképpen a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell akkor is maradnunk, ha akármilyen csábító élményt is kínál az életnek a megváltoztatása

– mondta Schobert, aki arról is beszélt, hogy saját gyerekeivel nem csak babakorukban, de

egészen 10 éves korukig nem igazán találta a kapcsolódási pontot.

Azt kell, hogy mondjam, így összegezve 50 év után,

hogy igazából nem voltam soha jó apa, de felelősségteljes apa voltam mindig. Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci, mindig hajtottam a pénzt, meg mentem előre és igazából 10 éves koruk körül kapcsolódtam be mindegyik gyereknek az életébe, de kamaszkortól kezdve, mindegyik a legjobb barátom. Az első 10 évben Réka mentette meg ezt a dolgot.

schobert

Egy hozzászólás itt: “Egyre biztosabb: nem fenékig tejfel Schobert Norbert feleségének lenni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük