Schobert életmódtanácsadó úr nem tudja elengedni a nők szülés utáni elhízásának témakörét….

Schobert Norbi és Rubint Réka az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendégei voltak. Rubint Réka a 20 legértékesebb magyar celeb között szerepel a Forbes listáján, ezzel kapcsolatban mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt hónapokat.

A tavaszi és nyári időszakot náluk is”keresztbe húzta a korlátozás”

ugyanis az előadóművészekhez hasonlóan nekik is sok fellépést visszamondtak. Rubint Réka a járvány alatt ingyenes online edzéseket tartott, és őt is meglepte, milyen sokan csatlakoznak ezekhez nem csak Magyarországról, hanem a világ számos pontjáról – volt, hogy

egyszerre 40-50 ezer ember követte az online órát.

Liszt-para….

Schobert Norbi elmondta, hogy a karantén-időszak alatt az emberek eleinte furcsa szokásokat kezdtek felvenni – itt említette például a liszt vagy a vécépapír felvásárlását – de aztán a külföldi sajtóban megjelent, kikre jelent leginkább veszélyt a koronavírus, és a rizikócsoportok között voltak az elhízott emberek is.

Schobert szerint ezért visszatértek hozzájuk a vásárlók, és bár így is néhány üzletüket végleg be kellett zárni, az ott dolgozókat meg tudta menteni.

Ráadásul a korlátozások alatt rohamtempóban kiépítették a házhozszállítás rendszerét, ezt igyekeznek tovább fejleszteni, készülve egy második hullámra.

…a nők “a szülésnél cseszik el”

A műsorban felidézték az életmódtanácsadó néhány hónappal ezelőtti, nagy port kavart kijelentését is, amely szerint a nők “a szülésnél cseszik el“, mert sokan nem fogynak le a várandósság után.

Nem a testszégyenítés volt a célja…..

Szerinte, ahogy fogalmazott:

“a nőket nem ijeszti meg a visszér, de az igen, hogy a Józsi elmegy”.

Szerinte nem mondhatjuk ki azt, hogy ez férfit nem zavar, ha a párján tartósan 40-50 kilogramm súlyfelesleg van. Rubint Réka hozzátette:

a súlyfelesleg veszélyes, mert hozza magával az egészségügyi problémákat, de persze az sem mindegy, hogy egy nőre ki néz vissza a tükörből.

Norbi, a nyers….

Szerinte ugyanis sok nő küzd azzal a lelki teherrel, amit a súlyfelesleg okoz neki.

Norbi nyersen fogalmazott, de ő csak segíteni akart.

Schobert Norbi annyit tett még hozzá:

ha az ember egy pszichológustól elviseli, ha az azt mondja neki, meg kell változnia, akkor ezt egy életmódtanácsadótól is el lehet viselni.

magyar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük