Nem semmi! - Boldogsághoroszkóp - Városi Kurír

Sorting by

×

Nem semmi! – Boldogsághoroszkóp

A csillagjegyek más és más tulajdonságokkal rendelkeznek. Éppen ezért más és más dolgok teszik őket boldoggá. Vajon te mitől érzed magad igazán a fellegekben, mi az, ami igazán boldoggá tesz? És vajon azt tudod, hogy a párod mitől érzi magát a legjobban? A horoszkópból ez is kiderül.

Hirdetés

A Kos (március 20. – április 19.)

Ismerd meg magad!

Kos jegyűként ambiciózus, céltudatos, energikus típus vagy. Amikor nem találod a helyed, amikor nem éred el a céljaidat, nagyon el tudsz keseredni. Kihívásokra és az álmaid megvalósítására van a legnagyobb szükséged, ez tesz téged igazán boldoggá az életedben, és mindehhez az is nagyon fontos, hogy megtudhasd, megértsd, ki is vagy valójában. Próbálj lassítani, még ha nem is egyszerű, és figyelj a lelked hangjára. Így hallhatod meg a választ. Mindig egyetlen célt tűzz magad elé, és amikor azt elérted, akkor jöhet a következő, így nem forgácsolod szét az energiádat.

A Bika (április 19. – május 20.)

Erősítsd az önbecslésedet!

Bika jegyűként, amikor nem érzed magad elég jónak, nem becsülöd, nem értékeled magad, akkor csúszik ki a talaj a lábad alól. Az anyagi és érzelmi biztonság nélkül is elveszettnek érzed magad. Szereted a szépséget, a minőségi életet. A testedre különösen oda kellene figyelned, arra is, mit és mennyit eszel, iszol. Nem véletlen, hogy torokproblémákkal küzdesz, ki kellene mondanod, amit gondolsz, nem magadba folytani a béke kedvéért. Add mindenkor önmagad, és hidd el végre, értékes, szeretetre méltó ember vagy.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Beszélgess kötöttségek nélkül!

Ikrek jegyűként attól leszel a leginkább boldogtalan, amikor nincs kivel beszélgetned, amikor nem tudod megosztani a gondolataidat. Arra van a legnagyobb szükséged, hogy szabadon kifejezhesd az érzéseidet szavakkal. A kommunikáció a legjobb barátod. Csillagjegyed született szónok, ezért az tesz igazán boldoggá, amikor beszélhetsz, kimondhatsz kötöttségek nélkül mindent, amit érzel, amit gondolsz, és ehhez olyan társat találsz, aki meghallgat.

A Rák (június 21. – július 22.)

Nyisd meg a szíved!

Rák jegyűként érzelmi biztonság és kényelmes otthon nélkül boldogtalannak érzed magad. Egy otthon, amit a magadénak érezhetsz, egy hely, ahol szabadjára engedheted az érzéseidet, ahol pároddal és a gyermekeiddel élhetsz együtt, azokkal, akik megértenek és igazán szeretnek téged. Ez a menedék adja csillagjegyednek a teljességet, az örömet, a határtalan boldogságot. A család és az otthonod mindennél fontosabb a számodra. Gondoskodásoddal, figyelmességeddel meg is teszel mindent, hogy ők is boldogok lehessenek veled.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.