Nem térdelnek! Ez az ukáz... - Városi Kurír

Sorting by

×

Nem térdelnek! Ez az ukáz…

Az ukáz orosz szó. Őket „szeressük” most perpillanat, mert ők azok, akik nagyon szorongatják a Kedves Vezető kipcsak golyóit, valami csúnya-csúnya kis cuccal. Mellesleg a kínaiak is, de onnan a nyelvet még nem sikerült honosítani naccs’uraméknak, pedig lassan vért pisálnak már miatta. Nagyon kéne.

Hirdetés

Nem baj, majd a Fudan! Az mindent megold….

A mandarint bevezeti a mindennapjainkba, jüanban is kötelező lesz feltüntetni a csirkefarhát árát a piacon, a nemzeti tőkésosztály még szaporodásra képes egyedeinél elterjed majd a Teng név, a kórházainkban a biblia mellé a Mao-összes is bekerül a fájdalomcsillapító helyett, és ami a legfontosabb, a Kedves Vezetőnek meg nem kell majd Pekingig repülni az éppen esedékes herevasalásért. Praktikusan helyben mehet az aktuális tasliért a kínai titkosszolgákhoz.

Mókás, de terjed úri körökben az is például, hogy a kedves mangalicaszerelő úr, ha magyarul nem is, de legalább kínaiban már perfekt

Merthogy állítólag különös szimbólumokat rajzol rendre a név rublikába – kisház-kisház-perec-sóspálcika – bármi milliárdos szerződésre. Kisebb hitvita ez, mert néhány nyelvész, tanár, normális ember – semmi gond, a NAV már vizsgálja őket – meg esküszik, hogy szó nincs itt bárminemű nyelvtudásról. Ahhoz, látva az evolúció lassan őrlő malmait, és a világ legokosabb mangalicaszerelőjét, legalább néhány millió évet még várni kellene, annyi ideje a NER-nek, meg biztosan nincs. Az ákom-bákom jelek, azok az elébb felsorolt hozzáértők mellett, még a katonai kódfejtők szerint is magyarok lennének, csak talán valami ismeretlen Felcsút-alsó dialektusban. Ha már itt tartunk, magasan lesz ez a léc amúgy is, mert itt van például Kósa Lali, aki még a magyart is, néha érthetetlenül töri.

De, semmi gond, mert lesz még kínai zászló a parlamenten

A kormányzati akarat megvan hozzá. Ha hagyjuk. Na, mindegy! A lényeg, hogy nem térdelnek. Mondjuk, nem is fociznak. Minek. A Bentleyhez nem kell más, csak zsozsó. Az meg van rogyásig. A lényeg, ezt megtanulták, hogy figyeljenek a mesterre. Azt kell tenni. Ha van térdelés, nincs Bentley. Ilyen egyszerű.
Ez az ukáz. Fordítok: ez a Kedves Vezető rasszista, kirekesztő, barom parancsa.

Nem térdelünk, mutogatunk

Nehogy már egy percre is azt higgye a világ gyanútlanabbik fele, hogy itt bármi is normális.

De, nyugodtan hátra is dőlhetünk: nem hiszik. Végül is, cca. néhány milliárd ember, ha látta, a Kedves Vezető torz agyának szörnyszülöttjét: nem térdeltünk.
Ragyogó! Megérte. Tán, valami természetfilmből vehette az új ötletet. Merthogy van olyan, főként gerinctelenek persze, akik, ha érzik, közeleg a vég, halottnak tettetik magukat. Csak ugye, a Kedves Vezető már fáradt, nehezebben értelmez helyzeteket-szituációkat, talán az értelme is, időnként, mintha hanyatlani látszana, így valamit tragikusan félreértett a David Attenborough filmjéből ellesett stratégián. Ezért kérem, most figyeljen rám, tudom, hogy naponta szemlézik úgyis az írásaimat:

Hahóóó! Tévedni tetszik! Azok a furfangos kis jószágok, ha közeleg a baj, nem HÜLYÉNEK, álcázzák ám magukat, mert az pont semmit nem segít rajtuk!
Örülök, ha segíthettem!

Forrás

 

térdel

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

  • 2021.06.10 - 17:17
    Közvetlen hivatkozás

    Alja cigány proli, és ez egy állam vezetője, mocskos rasszista disznó, igy nem is szégyenlem hogy aljas putris cigánynak neveztem, undoritó magát magyanak nevező román prosztó…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.