Nem unjuk még, hogy 2010. óta Orbán ki tudja hányszor törölte fel velünk, változást akarókkal a padlót?

Tudjátok, én balga még mindig hiszek abban, hogy ősszel az ország jelentős részében a Fidesz jelöltjével szemben egy ellenzéki alkalmas jelölt áll. Az ország többsége változást akar! Ha a pártok valahol nem képesek megállapodni, akkor az állampolgároknak kell a sarkukra állni és „kikényszeríteni” a közös indulást.

Magyar választók, ne hagyja senki, hogy majd ősszel kérik a szavazatát, de előtte magasról tesznek a véleményére!

Tessék itt van a fővárosi előválasztás: több mint 50 ezer ember ment el eddig, a budapestiek bele akarnak szólni abba, hogy ki legyen az ellenzék jelöltjeként a változást akaró fővárosiak képviselője.

Emlékeztessük a pártokat minden olyan településen ahol megbicsaklik valami miatt az közös indulás esélye. Nem szokott mutyikra, lepacsizásoknak van ideje, ez az idő a múlt.Azok a pártok, civil szervezetek, amelyek nem képesek az együttműködésre -mert érzékeny az orruk, netán azt számolják, hány emberüknek juthat kis zsozsó az önkormányzati képviselőként és így tovább–azok a Fideszt erősítik, elveszik annak az esélyét, hogy ősszel megroppanjon Orbán hatalmi rendszere. Aki úgy gondolja balga módon, hogy az ellenzéki oldal “tisztákra” és ” fekete fenekűekre” osztható, az a NER-t erősíti, akarva, akaratlanul Orbánt szolgálja.

Kedves polgártársaim, magyar demokraták, hazafiak!

Ne hagyjuk, hogy töketlen pártok, civilszervezetek eljátsszák az esélyt az ország egyetlen olyan településén sem, ahol esélye van annak, hogy a mai ellenzék legyőzze, megszorítsa az állampártot. Nem packázhat velünk egyetlen politikai “erő” sem, mert nélkülünk mindannyian mehetnek a lecsóba.

Emlékeztessük az érintetteket, hogy ősszel büntetünk, ha nem képesek egymással dűlőre jutni, lábbal tiltakozunk, otthon maradunk. Van eszköz a kezünkben, a népé, a magyar választóké a hatalom.Nem unjuk még, hogy 2010-óta Orbán ki tudja hányszor törölte fel velünk, változást akarókkal a padlót?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük