Németh úr(?)! Mi lett szegény szöggel?

Azt már tudjuk, hogy Németh Szilárd ereiben eleve olyan vér csörgedez, amin nem fog a vérmérgezés sem, mert ugye, aki igaz magyar, annak még a vére – na nem kék – is harcos ellenálló. Arról nem érkeztek hírek, hogy az elvetemült Soros-szöggel mi történt, miután a FIDESZ alenöke belenyúlt és érintkezett a mélymagyar vérrel?

Németh-elleni védőoltás

Gábor György vallásfilozófus így ír  közösségi oldalán:

“Most éppen a legújabb Németh Szilárd-féle velőtrázó baromsággal van tele az internet: Németh főorvossá léptette elő magát, bátran kinyilatkoztat a sürgősségi ellátásról, aztán távrendel egy kicsit, megmondja, ki forduljon a sürgősségi osztályhoz és ki ne, végül önmagát hozza fel pozitív példának, aki szögbe markolt, de mégsem ment el a sürgősségire.
Most ne kérdezzünk rá, vajon milyen megfontolásból markolt szögbe. Szimpla mohóságból? Kevés volt a túrógombóc? Netán Assisi Szent Ferenc stigmatizációját készült reprodukálni?

Egyben viszont biztos vagyok: Németh Szilárd semmi egyéb, mint egy régi és jól bevált kommunikációs trükk. Ez az ember vadállati hülye, s ezzel gazdái is tisztában vannak. Ezért tartják. A szerepe az, hogy egy-egy égető és súlyos problémát puszta megjelenésével és takaréklángon sem pislákoló agytevékenységével széttrollkodjon. Olyan ő, akár egy több alakból összegyúrt commedia dell’arte figura: a bűnre mindig kapható, modortalanul viselkedő Pulcinella, a zsugori, öntelt és könnyen megvezethető Pantalone, a dadogó, félhülye hivatalnok, Tartaglia és az ostoba, bohócszerű Pedrolino elegye. Ha fellép, azonnal elfeledkezünk a vonatkozó dologról, s felszabadultan röhögünk az idióta, kitartott és megfizetett udvari bolondon.

Pedig Németh Szilárd csak azt tette, amire képes: két kézzel megvakarta az ülepét és beleszellentett egy kiadósat a rozsdás kályhacsőbe. És most ezen kacarászunk önfeledten.
A valóságos gazemberek pedig megint felsóhajthatnak, hiszen újfent megúsztak valamit, ami normális esetben megúszhatatlan lenne. Ugyanis akkor, amikor a sokadik ember haláláról értesülünk a sürgősségin, ezzel a Németh Szilárd-dumával előjönni, s a Németh mögött álló szarházi szemétládáknak mások halálát, tragédiáját imigyen elfrivolkodni, semmi egyéb, mint érzéketlen és aljas gazemberség.”

A virológusok minden bizonnyal már gőzerővel dolgoznak a Németh-elleni védőoltás kísérletein. Amint a tesztelési periódushoz érkeznek, önkéntes alanyok jelentkezését várják!

Németh Szilárd akár meg is operálná magát

Németh Szilárd veleszületett problémája – ő nem velünk született, de azért a mi problémánk

Németh Szilárd szögbe nyúlt, mégsem szaladt orvoshoz

 

Egy hozzászólás itt: “Németh úr(?)! Mi lett szegény szöggel?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük