A nemzeti MTI cenzúrázta a Tiborcz-Lázár hírfolyamot

Papírország nemzeti távirati irodája ( MTI ) úgy véli, hogy ha dokument nyet, akkor minden rendben van. Parancs, az parancs! Nem beszélünk, írunk az Orbán-vő és Lázár brigadéros elleni vádakról, akkor azok huss, eltűnnek. Urak és Hölgyek! – ez a XXI. század!

A híres magyar fifika!

Kivágta nemzetközi lapszemléjéből a Tiborcz Istvánra és Lázár Jánosra vonatkozó részt az MTI. A Frankfurter Allgemeine Zeitung csütörtökön közölt egy cikket az aktuális magyarországi helyzetről. Az írást jegyző Stephan Löwenstein A régi ellenségkép című összeállításában a hódmezővásárhelyi időközi választásra és annak utóéletére is kitért.

Úgy gondolhatták a remek ötlet kitalálói, hogy a rendes magyar nem beszél nyelveket, – olykor egyet sem – és még az sem jut eszébe, hogy “megguglizza a fordítóban, akkor úgysem bukik ki a turpisság.

A távirati iroda pénteken szemlézte az írást. Az MTI az Orbán Viktor vejére és Lázár Jánosra vonatkozó részt egyszerűen kihagyta a beszámolójából.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

(forrás: HírTV)

Orbán és veje, Tiborcz István a Nemzeti Színház színpadán

Amikor Tiborcz még azt hitte, hogy királyfi – történet a közelmúltból

Bukhat a kormány Tiborcz-kommunikációja

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.