Nevezett Mészáros Lőrinc, mangalica- és bankkisiparos, erős felindulásból, ma éppen a TV2-őt vette meg

Két dolgot szeretnék tisztázni, mielőtt megemelnénk mai keresztünket, és fogcsikorgatva felcipelnénk a Golgotára, ami ma már ott van a felcsúti királyi vasút főpályaudvaránál el jobbra, a mangalicatelep mellett!

Mai hír: Mészáros Átveszi (elveszi) Vajnától a TV2-t! (Miért is nem csodálkozom?)

1.) Borzasztó alpári, még hozzám sem illő szavakat fogok ittenség leírni. A feleségem szerint ez aggasztó. Szerintem a történelmi kényszer hozza ki belőlem.

2.) Mészáros Lőrinc, ellentétben az önmagáról megrajzolt képpel, valamint az Orbán-hívők fantazmagóriájával, nem a világ legokosabb embere, nem is egy pénzügy zseni, még csak nem is a Wall Street kanálhajlító parafenoménja! Nem! Ő, egy büdöslábú bunkó! Akkora pont, mint amilyennek látjuk! Egy tapló, akit azért tart a gazdája, hogy legyen, aki lemosatja a jachtot, és a meccs szünetében kifizeti a 17 milliárdos repülő erőd parkolási díját! Ezért van! Ez a dolga!

Szóval, nevezett Mészáros Lőrinc, mangalica- és bankkisiparos, erős felindulásból, ma éppen a TV2-őt vette meg.

És akkor Orbán Viktor elkezdi saját lábra venni a vagyonát Mészáros Lőrinc nevéről!

Ez, ha jól számoljuk – ő sehogyse! Matekból, érzékelhetően felmentett volt. – a négyszázötvenedik cége.

Vagy az ötszázadik. Vagy a lófasz (én szóltam!) tudja hányadik! Senki nem tudja. Ő sem! És mindezt úgy, ha megzavarják a szerződések aláírásában, idegességében még mindig két keresztet rajzol a lap aljára!

A portfóliójában aztán van minden. A mangalica-telepektől (csókoltatom Kósa Lajos kedves édesanyját is! Hajrá Kati néni, hajrá disznók!) bankhegyeken át, a teljes magyar média-, és energiaszektoron keresztül, egészen az Óperenciás tengerig, minden. Szűk nyolc év alatt!

Hm…számoljunk! Öt, pontosabban 5,84 naponta vett legalább egy céget! És itt nem volt pardon, szombat, vasárnap, karácsony, Viktor napja! Itt meló volt!
Minden ötödik nap, legkésőbb az esti pacal után szerződéskötés! Azért érdekes, nem? Ült otthon a konyhában a kis sámlin, piszkálta a körmeit kedvenc csillagcsavarhúzója hegyével, és amire a kisujjától a hüvelykujja behasadt körméig elért, máris jött az ötlet: anyukám, ma veszek egy bankot! Így!

A bankok elfogytak, a disznók jól fialnak, ő meg ma éppen ráért, nem kell menni meccsre sem, a repülő olajcserés,….mi legyen, mi legyen? Megvette a tévékettőt! Pffff!

Ember! De komolyan! Azért ne röhögtessük már ki magunkat!

Kétharmad ide, kétharmad oda, ne nézzék már ennyire verébnek az embert! Ha már kirabolnak, akkor ne így, ne ezzel az ordítóegérrel a cégtáblán tegyék, könyörgöm! Ennyi tiszteletet mégis megérdemelne a nemzet!

Mészáros Lőrinc átveszi a TV2-t, vége Vajna médiabirodalmának

Egy kis önfényezés Echo Tv módra – sűrűsödik a Mészáros-gríz közepe

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük