Nyista Orbán-beszéd, Németh Szilárd sem lesz előzenekar és vita sem lesz – elmarad a Tranzit!

Délelőtt még úgy tűnt, hogy Németh Szilárd nyitja meg a tihanyi Tranzit Fesztivált, ahol Orbán Viktor miniszterelnök a tervek szerint “nagy, célkijelölő” beszédet mondott volna, ezzel pótolva szokásos tusványosi előadását.

Se vita, se Orbán beszéd, közbeszólt a koronavírus….

Lettek volna viták ellenzéki politikusokkal, mások mellett Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője és Varga Judit igazságügyi miniszer részvételével. A fesztivált – amely nem lett volna sajtónyilvános – a koronavírus miatt mondják le.

„Sajnos az élet megint közbeszólt. A Tranzit szervezői között is megjelent a koronavírus, ezért úgy döntöttünk, hogy a Tranzit Közéleti Évadnyitó rendezvényt elhalasztjuk”

– írták az augusztus 27-30. közötti időszakra tervezett fesztivál szervezői a Facebookon.

A Tranzit Fesztivált a jobboldali Kommentár Alapítvány szervezi.

Orbán Viktor miniszterelnök a tervek szerint

“nagy, célkijelölő”

beszédet mondott volna, lényegében ezzel pótolva szokásos tusványosi előadását.

Kormánypárti politikusok leültek volna vitázni ellenzékiekkel

az egyébként nem sajtónyilvános eseményen, például Novák Katalin családügyi államtitkár az MSZP-s európai parlamenti képviselő Ujhelyi Istvánnal, Varga Judit igazságügyi miniszter Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével, vagy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Tóth Bertalan MSZP-elnökkel.

bankrablót

Egy hozzászólás itt: “Nyista Orbán-beszéd, Németh Szilárd sem lesz előzenekar és vita sem lesz – elmarad a Tranzit!

  • Avatar
    2020.08.26 - 23:20
    Közvetlen hivatkozás

    Oh jaj! Micsoda veszteseg! Pedig a pocakos focista eppen most akart melyenszanto vitat kezdemenyezni az ellenzekkel, dehat a covid, ugyebar!…. meg a jo edesanyjanak a terdekalacsa,… De azert importal 10 000 szurkolot a meccsre, amiert o lobbizott, hogy MINDENKEPPEN meg legyen tartva , mert ott nem szamit, hogy doglik a magyar….:( Lassan Oscar dijra lehet felterjeszteni kepmutatasbol….

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük