Ők a makacsság királyai - 5 "kemény" csillagjegy - Városi Kurír

Sorting by

×

Ők a makacsság királyai – 5 “kemény” csillagjegy

A most következő csillagjegy szülöttei ha valamit a fejükbe vesznek akkor nem lehet őket lebeszélni a terveikről. Ők nagyon makacsak, gyakran sikerül a körülöttük élő személyeket kihozniuk a sodrukból. A Kos jegy szülöttei állnak az első helye, ők a legmakacsabbak.

Hirdetés

Kos

A Kos jegy szülöttei az elsők ebben a listában, mert a makacsságuk akkor sem tűnik el amikor apró dolgokról van szó. Ők képesek arra, hogy teljesen kétségbe ejtsenek valakit, ha az illető esélyt ad rá. Egyszerűen nincs mit csinálni velük, esetleg annyit, hogy minden nap el kell magyarázni nekik azt, hogy az életben néha kompromisszumokat kell kötni.

 

makacs

Rák

Lehet, hogy a Rák szülöttei néha nem tűnnek önfejűnek, pedig azok és tudják is ezt magukról a lelkük mélyén. Egyszerűen nem szeretik a kompromisszumokat, azt akarják, hogy mindig minden úgy alakuljon, ahogyan ők szeretnék. E jegy szülöttei számára nem létezik szürke, vagy fehér vagy fekete valami.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei a harmadik helyen állnak makacsság szempontjából, még akkor is, ha e jegy szülöttei soha nem vallják ezt be. Ők vidám személyek, általában mindenki jól érzi magát a társaságukban egy bizonyos pontig. Amikor az önfejűségük a tetőpontján van akkor azt érzed, hogy a legjobb, ha elszaladsz mellőlük.

Bak

A Bak jegy szülötteinél a makacsság szinte pozitívan értelmezhető. Ők nem mindig makacsak, inkább csak akkor jellemző rájuk mindez amikor valamit meg akarnak valósítani és ez nem is rossz dolog.

Halak

Ha van Halak csillagjegyben született ismerősöd akkor legalább egyszer már biztosan elkeserített téged. A legrosszabb dolog az akarnokságukban az, hogy nem is veszik figyelembe mások véleményét, még akkor sem, ha tíz ember mondja nekik azt, hogy nincs igazuk. Jellemük arra készteti őket, hogy a saját döntéseikre hagyatkozzanak még akkor is, ha tudják, hogy ez nem jó választás.(Ketkes)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP! >>>

 

makacs

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.