Októberi szerelmi- és (most figyelj!) karrier-horoszkóp leszállítva! – Bármelyik utat választod is, valamiről mindenképpen le kell mondanod…

Oroszlán

Az ősz és a hűvösebb napok eléggé kedvedet szeghetik, októberben a hangulatodat nagyban befolyásolhatja az időjárás. Figyelj oda, hogy legalább az igazán fontos dolgokban egyenletes legyen a teljesítményed.

Szerelem: Vágyódsz valami után, de a vágyaidat még magadnak sem mered megfogalmazni. Ha nem tudod, vagy nem ismered el, hogy mi az, amit szeretnél, nem sok esély van rá, hogy a dolog az öledbe hullik.

Karrier: A határozott fellépésen sok múlik, és lehet, hogy te kerülsz alulra, mikor valaki magabiztosan vázolja fel a terveit. Legközelebb légy résen, és mutasd meg, mennyire bízol a terveid sikerében.

Szűz

Szeretnél segíteni valakinek, de lehet, hogy olyasmit vállalsz, ami meghaladja a képességeidet. Ne feledd, szívességet tenni valakinek egy dolog, de a terheit teljesen magadra venni már nem biztos, hogy olyan okos döntés lehet.

Szerelem: Minden kapcsolat két emberen múlik, és ha csak te próbálod életben tartani a tüzet, abban nem sok örömed lesz. Lépj most hátra egy kicsit, és hagyd, hogy a párod dolgozzon a sikereitekért.

Karrier: Sok mindent vállaltál magadra, és most még úgy is érzed, hogy mások irigyek a sikereidre. A lehetőség előttük is ott volt, te kemény munkával érted el azt, amid van, így nem érdemes rosszul érezned magadat miattuk.

Mérleg

Úgy érzed, jól haladsz, de ha egy pillanatra is lankad a figyelmed, máris elmaradhatsz a terveidtől. Összpontosíts, és ne engedd ki a szálakat a kezeid közül, akkor könnyedén a nyeregben maradhatsz.

Szerelem: Romantikus meglepetéseket, apró összebújásokat és meghitt pillanatokat tartogat az október. Jobb, ha felkészülsz, hogy egy egészen romantikus hónap következik.

Karrier: Valamit el kell engedned ahhoz, hogy egy másik, fontosabb területen jobban teljesíthess. Nem szerezhetsz meg mindent, de cserébe lesz, ahol remekül teljesíthetsz.

Skorpió

Végre megszabadulhatsz valamitől, ami régóta feszültséget okoz a környezetedben, és a probléma elsimításával te is fellélegezhetsz. Ha nem is oldódik meg minden varázsütésre, a helyzet érezhetően javulni fog.

Szerelem: A féltékenység rossz tanácsadó, ezért nem is érdemes rá hagyatkoznod. Ha kétségeid támadnának, beszéljetek inkább őszintén, semhogy a képzeletedre bíznád a megoldásokat.

Karrier: Nem lehet minden buktatót vagy nehézséget elkerülni, de ezek is hozzájárulnak a fejlődésedhez. Ne feledd, hogy minden hibából tanulhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük