Ön szerint miért? Nem publikusak a visszaküldött nemzeti konzultációs ívek – Se Hadházy, se Szél nem nézhették meg

Hadházy Ákos és Szél Bernadett szerette volna megnézni ezeket a konzultációs íveket, ám a Rogán vezette minisztérium válaszában ezt tőlük megtagadta, hosszan érvelve 2017-tel, derült ki Szél Bernadett Facebook-posztjából, illetve az oda feltöltött minisztériumi válaszból.

Anno 2017-ben…..

Akkor a Soros-tervről konzultált a kormány, és a bemondott nagy számok után a két fent nevezett képviselő próbált utánanézni annak, hogyan kezelik ezeket az íveket, és hogy mennyire valósak azok a számok. A képviselők nagy küzdelem árán végül percekre juthattak be a helyiségekbe.

Hadházy akkor arra a következtetésre jutott, hogy

99%, hogy a kormány által bemondott számok nem stimmelnek.

Erre a kormány feljelentést tett, és azzal vádolták Hadházyékat, hogy hazudnak.

A feljelentésről, annak állásáról egyelőre semmilyen információ nincs. Szél így ír közösségi oldalán:

“Mivel 2017-ben megmutattuk, hogy csalnak, 2020-ban nem merik megmutatni nekünk a Nagy Nemzeti Manipuláció során a kormány által összegyűjtött íveket — lényegében ezt válaszolta Rogán itt .

Tanulságaink:

  • Köszönjük, akkor talán többet ne merjék azt mondani, hogy milliószám küldik vissza az emberek az íveket. Miután 2017-ben üres dobozokat mutogattak, most lett volna a lehetőség, hogy bizonyítsanak. Nem merték bevállalni.
  • Ahol propaganda van, ott az embereknek nincs hangja és amíg propaganda van, addig nincsenek szabad és tisztességes választások. Minden létező módon küzdenünk kell ellene.

Mi ehhez tartjuk magunkat, ezért gyűjtöttük nyáron az íveket, ezért megyünk a Kunigundába, és ezért akartuk látni az íveket is — és itt és most megint hazugságon értük a kormányt. Nincs vége, megyünk tovább!

Slusszpoén:

megnyitottam az oldalt, amit a kérelmükre adott sértett ejnye-bejnye mint “mindenki számára elérhető” eredmények és dokumentumok tárháza jelöl meg — a képen látható felirat fogadott: “404-és hibakód — Az oldal nem elérhető.”

Ezek teljesen komolytalanok.”

https://www.facebook.com/szelbernadett/posts/3311027775676808

Hadházy szerint....

“Ahogy három éve, most is egyértelmű csaláson és hazugságon kaptuk a propagandagépezetet: ha létezne az 1,8 millió visszaküldött ív, nem titkolnák, hanem maga a miniszterelnök mutogatná büszkén. A rendszernek azonban a lényege a hazugság, az alternatív valóság építése, a képzelt ellenségek elleni harc és gyűlöletkeltés.”

https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/3128478947262927

A Fidesz szerint…

“A kormány köszönetet mond mindenkinek, aki elmondta a véleményét. (…) A konzultáció, illetve az, hogy ilyen sokan mondták el a véleményüket, tovább erősítette a járvány elleni összefogást…”

„Lezárult a koronavírusról szóló nemzeti konzultációs ívek feldolgozása és értékelése. Mint ismert, a magyar állampolgárok postai úton és az interneten is visszaküldhették a kérdőívet. Az eredményeket közjegyző is hitelesítette”

– olvasható a kormány.hu oldalon.

Garancsi

Egy hozzászólás itt: “Ön szerint miért? Nem publikusak a visszaküldött nemzeti konzultációs ívek – Se Hadházy, se Szél nem nézhették meg

  • 2020.10.19 - 16:55
    Közvetlen hivatkozás

    Három feltétel kell a fidesz legyőzéséhez 2022-ben: Orbán Viktor megdöglése, egy, a nép számára vonzó ellenzéki program, és egy erős karakterű, becsületes, nem fideszes miniszterelnök jelölt.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük