Orbán a férfiaknál próbálkozik

A kormány foggal-körömmel ragaszkodik annak látszatához, hogy az összes fontatlan kérdésben konzultáljon népével. Orbán kísérlete, hogy a magyar anyajelölteket megszólítsa, egyelőre nem lett túl népszerű, mondjuk ki: közröhej tárgyát képezte. Átállítva miniszterelnöki fókuszát, a tervek szerint a jövőben a férfiakra koncentrálna.

Férfiúi kihívások

A készülő nemzeti konzultációban a kormány a férfiakat kérdezi meg arról, milyen kihívásokat élnek meg az otthonteremtéskor, a munka és a család egyensúlyának kialakításakor – írja szerdai számában a Magyar Idők.

A családtámogatással kapcsolatban tervezett nemzeti konzultációban a családalapításról, a gyermekvállalásról, a gyermeknevelés területeiről lesz szó, a döntések előkészítésébe szeretnék bevonni az érintetteket, így a férfiakat is. Nem tudni, milyen egyáltalán nem irányított kérdésekkel terveznek belelátni a férfiagyba, de miután milliárdokat folyatnak a megfelelő helyre és a visszaküldött válaszok ellenőrzését és számát újra a megismerhetetlenség homálya veszi majd körül, borítékolható, hogy az előre meghatározott eredmény jön be.

A férfiak – csak úgy, mint a nők – egybehangzóan felhatalmazást adnak majd a kormánynak, hogy mindent csináljon úgy, ahogy akar!

Szabó Tímea: Orbán Viktor szeretne megállapodni velem, magyar nővel!

Hatmillióan tesznek Orbánra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük