Sokan leírták már, hogy Orbán Viktor mikor és mitől kerülhet bajba. Eddig egyik előrejelzés sem vált be, Houdinit meghazudtoló ügyességgel mászik ki minden elkövetett tette következménye alól. Talán csak egy valamit nem vettek számításba a fiúk: a magyar góbét. Ez lehet a kegyelemdöfés.
[mnky_ads id=”3427″]

Mészáros Lőrinc – az ok

Mészáros Lőrinc – vagy lehet, hogy a Mészárosok a jobb megfogalmazás – ha egyszer öntudatra ébred, elővesz egy aznapi újságot és elhiszi, amit olvas magáról, az romba döntheti a jól felépített Orbán-erődítményt. Egy perc alatt Mészáros-várrá változhat a cégbirodalom- és vele a pénzhalom tulajdonosának neve és akkor a nemzet vezetője ott áll csórón. Csupán a volt gázszerelő haverja lesz, akinek a jóindulatától függ majd.

Vásárhelyi Mária közösségi oldalán vetette fel a kérdést:

“Hogy mikor kerül Orbán bajba? Amikor Mészáros Lőrinc el is hiszi, hogy a rabolt pénzhez bármi köze van és, hogy valóban olyan okos, mint Zuckerberg. Most még sejti, hogy a pénzhez semmi köre és, hogy nem is érti pontosan, ami vele és körülötte történik. De egyszer elkerülhetetlenül elhomályosul a tisztánlátása. És a bajok mindig olyankor kezdődnek, amikor valaki túl magas polcra kerül és el is hiszi, hogy ott a helye, és többé nem hálás és nem áll sorba egy kis buksi simogatásért, alamizsnáért, hanem azt hiszi, hogy neki bármi is jár. Kétlem, hogy akkor majd bármit is el lehet neki magyarázni.”
[mnky_ads id=”3427″]
Nem ő az első, akinek a fejében szöget ütött a mészáros-jelenség. Emlékezzünk csak Dömsödi Gábor örökbecsűjére, amiben arról értekezett, hogy Felcsút polgármestere azokat a vállalkozásait tarthassa csak meg, aminek tudja a nevét.

Ne legyen félreértés, nem gondoljuk, hogy Orbán olyan ostoba lenne, hogy nem azon jelöltekre esett a választása, akikről milliméterpontosan nem számolta ki előre, hogy mire képesek agyban és elhivatottságban, de bármi megtörténhet. Abban az esetben a lányától ellesett módon neki is arra a bizonyos saját lábra kell majd állnia. Eleinte dölöngél majd, – ha így esik – de ha egyszer megtalálhatja az egyensúlyát, akkor ismét a rossz úton indul el, mert Ő már csak ilyen.

Vásárhelyi Mária bejegyzése alatt a kommentekben megoszlanak a vélemények:

“Mészáros olyan sötét, hogy soha nem merne lázadni pasája ellen. Ő mindig lábtörlő marad.”

“Nyilván meg van szabva, hogy mondjuk öt százalék az övé. Azzal élete végéig olyan életszínvonala lehet neki és családjának, amiről 2010 előtt nem is álmodhatott.”

“A rezsim lényege, hogy csereszabatos bábfigurákkal dolgozik, akiknek semmi se jut eszébe. Ezért zeccölték ki Simicskát és ezért éri hasonló sors most Lázárt és Pintért. Lőrinc barátot ez nem fenyegeti. Hogy aztán a kegyencek családtagjai között nincs-e kakukktojás, az más kérdés, de az most nem aktuális.”

“Nem fordulhat elő, mert nem véletlenül lett ő kiválasztva: 1. fogalma nincs mije van, miket írt alá 2. a sikerdíja is több, mint amiről valaha hallott 3. hosszú életre vágyik.”
[mnky_ads id=”3427″]

Ma újabb 42 milliárdot nyert Mészáros Lőrinc

Ez az év is jól kezdődik – mármint Mészáros Lőrincnek

Ezeket a cégeket vette meg tavaly Mészáros Lőrinc

 

2 HOZZÁSZÓLÁS

 1. “Emlékezzünk csak Dömsödi Gábor örökbecsűjére, amiben arról értekezett,
  hogy Felcsút polgármestere azokat a vállalkozásait tarthassa csak meg,
  aminek tudja a nevét”

  – Gizike? Gőzeke? Viola?
  … nah, ennyim van 🙂

  Imadom kreten orszag retard szinpadat 🙂 Komolyan, ennel szorakoztatobb csak akkor lenne, ha kintrol rohognek rajta, de oszinten megvallva olyankor telibeszarom az orszagunkat, ahogy illik 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét