Orbán olvasatában az országra leselkedő három veszély: migráció, járványok, Gyurcsány Ferenc visszatérése a hatalomba - Újrázását nem említette! - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán olvasatában az országra leselkedő három veszély: migráció, járványok, Gyurcsány Ferenc visszatérése a hatalomba – Újrázását nem említette!

Debrecenbe költözött kihelyezett, évadzáró frakcióülésre a Fidesz és a KDNP parlamenti képviselőcsoportja, erről Orbán Viktor miniszterelnök a nap folyamán a Facebookon posztolt is. Nem húzta sokáig az időt, “ledobta hátizsákját” és belecsapott a lecsóba.

Hirdetés

“Frakcióülés indul”

“3 gonoszok…”

Érkezése után a kormányfő beszédet is intézett a megjelentekhez, ennek részleteiről a Magyar Nemzet osztott meg információkat. A miniszterelnök az országra leselkedő három veszélyről értekezett:

 • migráció
 • járványok
 • Gyurcsány Ferenc visszatérése a hatalomba (“a másik kettő mellett a legnagyobb veszély”).

Helyszíni beszámolók szerint Orbán Viktor beszéde “szenvedélyes” volt,

szólt a válság mélységéről, illetve hatásáról a családokra, a válságon azonban az ország úrrá lett. Megerősítette a már ismert intézkedéseket, az szja visszatérítését 5,5 százalékos gazdasági növekedés esetén, méghozzá februárban. Erőteljes hangot ütött meg a 2022-es választásokra való felkészüléssel kapcsolatban:

az igazat kell mondani, ami nem más, mint hogy “Gyurcsány a főnök”, Karácsony Gergely “és a többiek” csak “epizódszereplők”.

“Mi tudjuk”… tudja meg mindenki…

“Gyurcsány osztja a szerepeket, az ő kezében van minden, ezt ne felejtsétek el! Mi tudjuk az igazságot, de azt mindenkinek meg kell tudnia!”

– hangzott el a Magyar Nemzet szerint. Orbán Viktor szerint – mint a lap tudósít –

ha Gyurcsány Ferenc visszatér, a baloldal újra megemeli az adókat, különösen a gyerekesekét, beengedik a migránsokat és megemelik a rezsit.

Szólt Karácsony Gergelyről külön is, akinek szerinte

“nem a Fidesszel van vitája, hanem a való élettel, a múltjában rejlő hazugságokkal, a nyelvtudás hiányával és a városvezetéssel”.

Az ottlévők körében osztatlan volt a mondat sikere.

Az eddig csepegtetettek szerint

nagy energiát nem fektetett a miniszterelnök novumok kitalálására, nem akarta elmagyarázni, miért adósítja el az ott ükők gyerekeit csakúgy, mint a falakon kívüliekét pártállásra való tekintet nélkül Kína és Oroszország felé, miért nem tartja fontosnak a kiművelt magyar emberfők képzését, miért kényszeríti a hon polgárait olyan egészségügyi ellátásra, amit rajtunk kívül Európában csak tőlünk keletre neveznek annak. Felteszem, az ott ülők nem is firtatják ezeket a kérdéseket, aminek a miértjét nem értem, hiszen őket és a családjukat pontosan úgy érinti, mint a többiekét.

Ha újabb értesüléseket szivárogtat a kormánylap, bővítjük a cikket.

Csepegtetés…

“ELBÚJTAK A BÁTRAK DEBRECENBEN Fidesz: rendkívüli biztonsági intézkedések kíséretében ülésezik a kormánypárt országgyűlési frakciója.”

“Ülésezik a Fidesz Bevándorlásellenes Kabinete: az elkövetkező időszak a migráció és a világjárványok korszaka lesz.”

“A parlamenti frakciónk Debrecenben értékeli az első félév hazai és nemzetközi történéseit. Persze, hogy foglalkozunk az őszi szezonnal is! Ezekben a napokban a Cívisváros a magyar politika fővárosa. Együtt vagyunk Debrecen!”

“Frakcióülés – “Együtt erő vagyunk”

 

orbán

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

 • 2021.06.17 - 09:03
  Közvetlen hivatkozás

  A migráció megállítása lehetetlen, Orbán végképp kevés hozzá, összefogva a fejlett országokkal lehet kármenteni, valamennyire kezelni a helyzetet. Gyurcsány visszatérése nem fenyeget, az ellenzéki pártszövetség nyomban felbomlana, ha megkísérelné, az pedig, ha tanácsokkal segít a megválasztott miniszterelnöknek, nem baj, a tanácsokat nem kell feltétlenül megfogadni.
  A járványok is csak egyesült erővel győzhetőek le, az orbáni védekezés nagyrészt kimerült a szólamokban, lenyúlásokban, csak ezt még sokan nem látják. Az ellenzéki szövetség új kormánya majd megszervezi, amit lehet, behozatja a Pfizert és Modernát, ami a jelek szerint a leghatékonyabb a vírus ellen, stb. Csak győzzenek.

  Válasz
 • 2021.06.18 - 08:44
  Közvetlen hivatkozás

  Az eddig is tudható volt, hogy orbán milyen mértékben, vagy épphogy mértéktelenül van besz@rva Gyurcsánytól. Ez tovább erősödött benne a 2006-os padlófeltörlés során, most meg, hogy az ellenzéki összefogás hamari végét sejteti őnéki, minden erőforrását, elmebaját Gyurcsány ellen fordítja. Remélem, mindezzel együtt végleg eltűnik a látóteremből, így is 25 évet vett el normális életünkből.

  Válasz
 • Visszajelzés: Orbán Viktor azon keccsöl, hogy a DK és Gyurcsány Ferenc legsikeresebb támogatója legyen? - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.