Orbán besokallt a stadionoktól és a teniszcsarnok-építés felé kacsintgat?

Érdekes hírt közölt Lázár János közösségi oldalán. Arról tájékoztatja olvasóit, hogy Orbán Viktor megbízásából olyan partnervárosokat keres, ahol hajlandóság mutatkozik egy-egy teniszcsarnok-építésre, amibe szívesen nyomna némi pénzt az Önéből is.

Mennyivel fontosabb ez, mint a Lánchíd, mi?

Egyelőre csak találgatni lehet, hogy mennyibe fáj majd mindannyiunknak az új hóbort, de lehet, hogy Lázár közszolga csak fideszes vezetésű városokat keres fel és az egész csak némi kompenzációként szolgál majd a hűségükért? Egy kommentelő ezt fűzte a hírhez:

“Kedves János! Csongrádon is szeretettel várjuk a teniszpályán. Annak ellenére, hogy a polgármester sajnos a sötét oldalon áll.”

“Orbán mondta…”

“A miniszterelnök megbízásából felkeresem azokat a városokat, ahol partnerségre számíthatunk abban, hogy a hazai teniszéletnek új lendületet adjunk.
Kecskeméten egy teniszakadémia létrehozásához kerestem és találtam ma szövetségeseket.

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszonynak azt ajánlottam fel, hogy

önkormányzati telken, kormányzati, szövetségi és magántőke bevonásával, Szávay Ágnes szakmai koordinációjával egy kecskeméti teniszcentrumot hozzunk létre.”

https://www.facebook.com/lazarjanosfidesz/posts/783086789090116

Hol terveznek még? – mert egynél nem állunk meg!

Győr, Sopron és Zalaegerszeg mellett Kecskemét

már csak azért is, mert itt él a korábbi sikeres teniszezőnő, Szávay Ágnes. Hogy ki (k) fogja építeni, az még nem publikus, ahogy az sem, hogy mennyit szánnak rá, milyen arányban megosztva a közös- és magánpénz felhasználását. Ja, meg, hogy mikor? Ugyanis Lázár azt is mondta a nagy csinnadratta közepette, hogy

3,6 milliárd forint most a szövetség adóssága, ezt kell „leküzdeni”, de utána indulhat a vidéki teniszélet fejlesztése.

Kecskemét, a teniszfőváros?

10-15 teniszpályát alakítanának ki a kecskeméti volt Rudolf-laktanyában, ahol Szávay Ágnes visszavonult teniszező vezetésével akadémia indulna

– mindezt Lázár János, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke, Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és a korábban Kecskeméten játszó, most itt élő sportoló jelentette be.

Már a pontos helyszín is megvan!

Az ex sportoló, ma polgi szerint

a Rudolf-laktanyát látja a legalkalmasabb területnek a minden igényt kiszolgáló akadémiára, ahol 10-15 pályát alakítanának ki, salakost és keményborításút egyaránt, hogy hazai és nemzetközi versenyekre is alkalmas legyen

Kecskeméten eddig sem voltak elhanyagolva a tenisz szerelmesei, hiszen

a széktói tenisztelep a város központjában, a Messzi István sportcsarnok szomszédságában 11 pályán működik. Télen két pályát lefednek. 2018-tól a Kecskeméti Amatőr Tenisz Egyesület üzemelteti.

A két helyszín egymás mellett fekszik!

általános iskolai

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük