Orbán-fia Gáspár elárulta, ki a Felház-célcsoport

A Felház névre hallgató gyülekezet az utóbbi hetekben nagy zsizsegésben van. Az eddig megszokott elektronikus médián való csapatépítés mellé beficcent egy kis pénz, megjelentek a plakát-fronton és az éter hullámain is. Március 15-re tették a újabb “legutolsó” nagyrendezvényüket.

Indul a “sokkal messzebb mutató mozgalom”

A “sokkal messzebb mutató mozgalom” vezetője közösségi oldalán fedte fel, kiket is várnak igazán, kik a célcsoportjuk:

„Amikor Jézus elkezdett bemutatkozni nekem, alapjában rázta meg az életemet és minden addigi róla alkotott képemet.. Üres életet éltem egész gyerekkoromtól kezdve, szeretet nélkülit, hiányosat, olyan semmilyet!

A fentiek alapján kijelenthető, hogy azon fiatalokra számítanak, akik nem kapnak elég figyelmet a szüleiktől, barátokban sem bővelkednek, nincsenek céljaik, tengnek-lengnek az életükben. Lássuk be, a fenti tulajdonságok birtokosai megfelelően könnyen manipulálhatók, elég a törődés legcsekélyebb érzete, a nyájszellem és szinte mindenre rávehetők.

A fent idézett befírölt így folytatja beszámolóját:

“3 évvel ezelőtt viszont Isten azt mondta: ‘Na most jövök Én’ ! Azóta megállíthatatlanul tölti belém a Szeretetét, újjá tett, meggyógyított, megmutatta, hogy Ő a saját életét adta… értem. Megtaláltam az Igazi Életet, és a szívem elszáradt szobáiba öröm, SZERETET és élet költözött! A Szívem él!“

Kis ellenállás a jó ellenállás….

A Felház záróalkamára így invitálja a seregletet:

“Három és fél éven keresztül a mindenünk volt, hogy ezreknek biztosítsunk helyet az Istennel való találkozásra hétről hétre, hónapról hónapra. Holnap este 7-től a Tüskecsarnokban befejezzük ezt az időszakot, hogy ezeken az alapokon egy sokkal messzebb mutató mozgalom futhasson ki.

Hogy mik ezek az alapok? Elsősorban Isten megtapasztalható jelenléte. Az Ő ismerete. Minél jobban megismered Jézust, annál többet akarsz belőle. Annál többet hagysz el minden fölösleges dolgodból. Annál jobban akarod, hogy másoknak is legyen esélye Őt megismerni.

Holnap ebben a formában utoljára teremtjük meg a találkozás helyét, hogy megláthasd azt, aki teremtett Téged! Sok szeretettel várunk ➡️ a Felház Záróalkalom-on, gyere bátran, úgy ahogy vagy!”

Az már többször hallhattuk az ifjú Orbántól, hogy a nemzet sorsa sem hagyja hidegen, ebből arra lehet következtetni, hogy pár mondatban feltehetően beidézi majd a papa dicséretét is. Egyszóval jó kis buli lesz!

Frissítés!

Csak, hogy minden átlátható legyen:

“A Felház Záróalkalom​ NEM SAJTÓNYILVÁNOS.
A sajtó munkatársai az eseményen nem készíthetnek dokumentációt, sem interjút a résztvevőkkel. Ha te résztvevőként leszel ott, és valaki a kérdéseivel zavar téged vagy mást, esetleg látod, hogy rögzíti a válaszokat, vagy felvételt készít és nincs rajta Felházas kitűző, kérjük jelezd ezt önkénteseinknek!”

Orbán Gáspár: édesapámmal magánszemélyként majdnem mindenben van vitám

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük