Orbán Gáspár tisztté lett a Kossuth téren!

Emlékeznek még Orbán Viktor elsőszülöttjére, a Gáspár fiúra? Tudják, Ő volt a Felház létrehozója és aktív működtetője, amivel a fiatalokat célozta meg és próbálta Istenhitének igényét beléjük plántálni.

Tiszt lett a gyerek…..

Az Orbán Viktor Facebook-oldalára felkerült videón szúrta ki a Mandiner.hu, hogy a miniszterelnök fiát is tisztté avatták a Kossuth téren csütörtökön. Orbán Gáspár a 15. másodpercnél tűnik fel a videón:

Tavaly júniusban derült ki, hogy Orbán Gáspár a katonai pályát választotta. Akkor a beszámolók nem közöltek olyan képeket, amiken akár Orbán Gáspár, akár Orbán Győző látszana. Június 7-én a Honvédelem.hu is beszámolt az eskütételről, szintén úgy válogatva a képeket, hogy azokon se Orbán Viktor, se Orbán Gáspár ne látszódjon.

koronavírus

6 hozzászólás

 • 2020.08.21 - 12:28
  Közvetlen hivatkozás

  Számoltam százig, kimentem pisilni sé úgy döntöttem, hogy nem szólok hozzá! FÉLEK!

  Válasz
  • 2020.08.21 - 17:56
   Közvetlen hivatkozás

   Honvédelmi hagyományaink és a tiszti becsület. Arról már ne is beszéljünk, hogy semmilyen katonai végzettsége nincs hozzá. Egy év alatt még lőni sem képes megtanulni, nemhogy csapatot vezetni főleg nem harci körülmények között.

   Válasz
   • 2020.08.21 - 19:26
    Közvetlen hivatkozás

    Miért, más végzettsége van? A tiszti becsület, már nem divat.Ahol ader  a hadsereg parancsnok és pintér a belügyminiszter ott nem nagyon kellenek becsületes tisztek.Csak az a kérdés hogy ha a behozott német technikát ilyen tisztekre bízzák? Ezek a saját anyjukat is lelőnék, ha parancsot kapnak.

    Válasz
 • 2020.08.21 - 13:46
  Közvetlen hivatkozás

  Sajnos igazad van. Jó magam már csak a következő évektől tartok. Lessz még időm az éhen haláshoz. “Nyugdíjas vagyok” 100.000Ft ma, mit ér???? 41 évet dolgoztam. 1962-2003-ig. Szerintem minek is írtam??? Mindegy.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük